Sosyal Medya

Güncel

Türk Telekomdan Müşterilerine 10 GB'lık Deprem Özrü

İstanbul'da dün yaşanan depremde hatları çöken Türk Telekom, müşterilerinden özür diledi. Şirket, özür maksatlı mobil abonelere 2 ay boyunca 5 GB'lik internet hediye edeceğini açıkladı.



Dün 5.8 büyüklüÄŸünde gerçekleÅŸen deprem sonrasında çöken Türk Telekom, müÅŸterilerinden özür diledi ve 2 ay için 5 GB, toplamda 10 GB’lık internet hediye edeceklerini açıkladı.
 
Türk Telekom, dün Afet ve Acil Durum Yönetimi BaÅŸkanlığı (AFAD) tarafından büyüklüÄŸü 5.8 olarak açıklanan Ä°stanbul deprem sonrasında yaÅŸanan kesintiyle ilgili açıklama yaptı.
 
Åžirket, müÅŸterilerinden özür dilerken, ÅŸunları belirtti:
 
“Türk Telekom Ailesi olarak, kesintisiz ve daha güvenli iletiÅŸim için yaptığımız mobil teknoloji yenileme çalışmaları sırasında meydana gelen deprem, ÅŸebekemizde aksamalara neden olmuÅŸtur.
 
Mobil abonelerimize bir süreliÄŸine de olsa kesintisiz iletiÅŸim saÄŸlayamamanın derin üzüntüsü içindeyiz. YaÅŸattığımız bu olumsuz deneyimden ötürü içtenlikle özür diler, sabır ve anlayışları için müÅŸterilerimize teÅŸekkür ederiz.
 
YaÅŸanan bu olumsuzluÄŸu bir nebze de olsa telafi edebilmek adına, tüm mobil abonelerimize 2 ay boyunca aylık 5 GB, toplam 10 GB mobil internet tanımlanacaktır.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.