Sosyal Medya

Karamollaoğlu'dan Erdoğan'ın 'birlikte çalışalım' teklifine yanıt

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'birlikte çalışalım' teklifine yanıt verdi. Karamollaoğlu, "Benim kanaatim 2 yıldan önce Türkiye'de seçim olmaz. İktidarda bulunan partinin, şartlar uygun değilken, 'Efendim gecikirsek daha da kötü olacak' diye bugünkü şartlarda seçim yoluna gideceğini zannetmiyorum" dedi.



Saadet Partisi (SP) Genel BaÅŸkanı KaramollaoÄŸlu, düzenlediÄŸi basın toplantısında, gündeme iliÅŸkin deÄŸerlendirmede bulundu. KaramollaoÄŸlu, geçen hafta CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan ile gerçekleÅŸtirdiÄŸi görüÅŸmenin verimli geçtiÄŸini belirtti.
 
TEKLÄ°FÄ° GARÄ°PSEMEDÄ°M
 
KaramollaoÄŸlu, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın "Birlikte çalışalım" teklifinde bulunduÄŸu iddialarıyla ilgili, "Sayın CumhurbaÅŸkanı bizim konuÅŸmamız tamamlandıktan ve ben ayrılmadan önce böyle bir ifade kullandı. Ben de bunu garipsemedim. Çünkü biz geçmiÅŸte birlikte siyaset yaptık; ancak bu konuyu ÅŸu anda zahit olarak gördüÄŸümü ifade ettim. Zaman içinde bunlar da görüÅŸülür, görüÅŸülmez, demiyorum. Biz herkesle çalışabiliriz; ancak yanlışlar terk edilmeden birlikte çalışma imkanı olmaz" ifadelerini kullandı.
 
2 YILDAN ÖNCE ERKEN SEÇÄ°M OLMAZ
 
SP lideri KaramollaoÄŸlu, erken seçim ihtimaline iliÅŸkin soru üzerine ise ÅŸunları söyledi:
 
"Ben ÅŸimdi seçime gidiyorum' demesini mümkün görmüyorum; ancak bu istikamette müspet birtakım adımlar atmaya baÅŸlar ve bunun neticesini hisseder, toplumda da böyle bir his doÄŸarsa o zaman seçime gidebilir. Ben de bunun en az 2 yıla ihtiyacı olduÄŸu kanaatindeyim. Yani benim kanaatim 2 yıldan önce Türkiye'de seçim olmaz. Ä°ktidarda bulunan bir partinin, ÅŸartlar uygun deÄŸilken, 'Efendim gecikirsek daha da kötü olacak' diye bugünkü ÅŸartlarda seçim yoluna gideceÄŸini hiç zannetmiyorum. Hele de Ä°stanbul seçimlerini gördükten sonra."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.