Sosyal Medya

Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı adayı olursa Tevfik Göksu İBB Başkanı olabilir

Nagehan Alçı, "İnce’nin dediği gibi 2020 Kasım ayında olursa İmamoğlu ne yapacak? Çünkü istifa ettiği an İBB Başkanlığı AK Parti’den Tevfik Göksu’ya geçiyor" dedi.



Nagehan Alçı, Habertürk’te yayımlanan “CHP içinde Ekremciler – Muharremciler ayrışması var mı?” baÅŸlıklı yazısında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Muharrem Ä°nce'nin "2020 ya da 2021'de erken seçim olmasını bekliyorum" sözlerini hatırlatarak bir sonraki CumhurbaÅŸkanlığı seçiminin tarihine iliÅŸkin Ekrem Ä°mamoÄŸlu cephesinde telaÅŸ olduÄŸunu savundu.

Ä°mamoÄŸlu'nun 2020'de gerçekleÅŸecek bir CumhurbaÅŸkanlığı seçiminde aday olması halinde Ä°BB BaÅŸkanlığı'nın AK Parti'den Tevfik Göksu'ya geçtiÄŸini söyleyen Alçı, "Buna raÄŸmen Ekrem Bey kesinlikle CumhurbaÅŸkanı adayı olup Tayyip ErdoÄŸan’ın karşısına çıkmak istiyor." dedi.

Nagehan Alçı konuya iliÅŸkin olarak ÅŸu ifadeleri kullandı:

 

Gerçekten de seçimler Ä°nce’nin dediÄŸi gibi 2020 Kasım ayında olursa Ä°mamoÄŸlu ne yapacak? Çünkü istifa ettiÄŸi an Ä°BB BaÅŸkanlığı AK Parti’den Tevfik Göksu’ya geçiyor.
Buna raÄŸmen Ekrem Bey kesinlikle CumhurbaÅŸkanı adayı olup Tayyip ErdoÄŸan’ın karşısına çıkmak istiyor. Åžimdiden, Ä°BB BaÅŸkanı olsa da aklı BeÅŸtepe’de diyebiliriz.
Bu konuda da Trabzonspor’un ünlü ismi Özkan Sümer’in Ä°mamoÄŸlu’na dair daha önce bu köÅŸede yer verdiÄŸim bir sözünü yine hatırlatmak isterim.
“Ekrem’in olanla yetinmeyen bir karakteri var. Hep ama hep daha fazlasını isteyen tam bir Trabzonlu”

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.