Sosyal Medya

Rabia Naz'ın ardından ailesinin çilesi bitmiyor: Evlerini satışa çıkardılar

Giresun'un Eynesil ilçesinde şüpheli bir ölüme kurban giden 11 yaşındaki Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, kızının ölümünün aydınlatılması için verdiği mücadele nedeniyle maddi zorluklar yaşadığını açıkladı. Sosyal medya hesabından evini satışa çıkarmak zorunda kaldığını duyuran Vatan "Başka çarem kalmadı. 21 Mart'ta yapılan akıl yargılamasından itibaren bütün ticaret yaşamımı mahvettiler. O günden itibaren aylarca ticaret yapamadım" dedi.



Giresun'un Eynesil ilçesinde ÅŸüpheli bir ölüme kurban giden 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan'ın babası Åžaban Vatan, kızının ölümünün aydınlatılması için verdiÄŸi mücadele nedeniyle maddi zorluklar yaÅŸadığını açıkladı. Sosyal medya hesabından evini satışa çıkarmak zorunda kaldığını duyuran Vatan "BaÅŸka çarem kalmadı. 21 Martta yapılan akıl yargılamasından itibaren bütün ticaret yaÅŸamımı mahvettiler. O günden itibaren aylarca ticaret yapamadım" diyerek yardım çaÄŸrısında bulundu.
 
Twitter'dan açıklamalarda bulunan baba Åžaban Vatan ÅŸunları kaydetti: "Bunu yayınlamak için çok düÅŸündüm. BaÅŸka çarem kalmadı. 21 Mart'ta yapılan akıl yargılamasından itibaren bütün ticaret yaÅŸamımı mahvettiler. O günden itibaren aylarca ticaret yapamadım. Mecburen evimizi satışa çıkartmak zorunda kaldım. Mücadelemi ne pahasına olursa olsun vermem gerekiyor. Bir umutla yaz sezonunda iÅŸler düzelir sandım, maalesef ekonomik kriz süreci yaz sezonunu zor süreçlerle geçirmemizi sebep oldu. Önemli olan süreçte engelleri aÅŸmam. Evimizi satışı için yardımcı olursanız memnun oluruz."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.