Sosyal Medya

Bahçeli'den Rap Yorumu: Bu Şarkıdan Darbe Çıkar

Mhp lideri Devlet Bahçeli gündemdeki gelişmeler hakkında açıklamada bulundu.



Yeni parti giriÅŸimleri hakkında bir kez daha konuÅŸan MHP lideri Bahçeli "Türkiye düÅŸmanlarına yarar" dedi. Son günlerin iddialı rap ÅŸarkısı 'Susamam' için de deÄŸerlendirme yapan Bahçeli "Paragraf paragraf orada ne amaçlandığını biliyorum. EÄŸer o rapi yeni nesil parça parça kabul ederse her parçayı yönlendirenler, Türkiye'yi karma karışık hale getirirler. Rap adına Türkiye'de darbe yapmaya heveslenen insanlar türer" ifadelerini kullandı.
 
MHP ile AK Parti arasına çomak sokmaya heves eden marazi siyasetçilerin, terör sevici ve sicili lekeli ÅŸahsiyetlerin kumpasları tutmayacak." ifadesini kullandı.
 
Bahçeli, partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) toplantısı sonrasında yaptığı yazılı açıklamada, MHP'nin yarım asırlık onurlu millet hizmetini her türlü engellemeye ve fitne-fesat tuzaklarına raÄŸmen azimle, akılla, inançla, heyecanla sürdürdüÄŸünü bildirdi.
 
MHP DEMOKRASÄ° DIÅžI DAYATMALARI KABUL ETMEZ
 
Demokrasiye ve hukukun üstünlüÄŸüne yönelik baÄŸlılıkları milli iradeye duydukları sadakatle temellenip derinleÅŸirken, Türkiye'nin tarihsel hak ve çıkarlarını muhafaza kararlılıklarında hiçbir acziyet ve zafiyet söz konusu olmadığını, olmayacağını belirten Bahçeli, MHP'nin bugüne kadar hiçbir darbeyi, gayri meÅŸru kalkışmayı, cunta yönetimini, ara dönemi, demokrasi dışı arayış ve dayatmaları kabul etmediÄŸini, bunlara boyun eÄŸmediÄŸini vurguladı.
 
Darbelerin Türkiye'yi devamlı geriye götürdüÄŸünü, siyasi ve toplumsal dengeleri tepeden tırnaÄŸa bozduÄŸunu, pek çok sosyal ve ekonomik maliyete neden olduÄŸunu vurgulayan Bahçeli, "12 Eylül darbesi, 28 Åžubat post modern müdahalesi, 27 Nisan e-muhtırası ve 15 Temmuz FETÖ darbe giriÅŸimi devlet ve millet hayatıyla birlikte gelecek muhayyilemize, gelecekteki müstesna mevkimize tamiri zaman ve emek isteyen zararlar vermiÅŸtir." deÄŸerlendirmesinde bulundu.
 
12 EYLÜL'DE EMPERYALÄ°STLERE HÄ°ZMET ETTÄ°LER
 
Özellikle "12 Eylül karanlığının tetikçileri ve tertipçilerinin" ülkeyi kahredici ve korkunç olaylara mahkum etmekle kalmadığını, emperyalizme ve küresel sömürü çarkının mimarlarına taÅŸeronluk ve hizmetkarlık yaptığını kaydeden Bahçeli, ÅŸunları belirtti:
 
"12 Eylül 1980'de demokrasi ve milli iradeye zincir vurulmuÅŸ, masumlar ve mücadelesi haktan, halktan ve hakikatten yana olan Milliyetçi-Ülkücü Hareket'in iman erleri utanç verici muamele ve maÄŸduriyetlere maruz kalmışlardır. Üzerinden 39 uzun yıl geçmesine raÄŸmen 12 Eylül zilleti milli hafızalara kazınmış, yaÅŸanan acılar, ÅŸehadetler, iÅŸkenceler, zulümler asla unutulmamıştır. 12 Eylül darbesi ile 15 Temmuz darbe ve iÅŸgal teÅŸebbüsü aynı muhasım ve müstevli çevrelerin farklı zaman dilimlerindeki saldırısıdır."
 
MHP DARBECÄ°LERÄ° LANETLEMEKTEDÄ°R
 
MHP'nin darbeleri ve darbecileri lanetlediÄŸine iÅŸaret eden Bahçeli, ÅŸöyle devam etti:
 
"Hiçbir zulüm yapanı abat etmeyecek, mutlaka ters tepecektir. Åžirret emel sahipleri elbette dün olduÄŸu gibi yine hüsran yaÅŸayacaklardır. Tarihin, talihin ve hayatın ÅŸaÅŸmaz gerçeÄŸi bu olacaktır. Türk milleti tehditlere karşı uyanık ve dikkatlidir. Milli beka üzerinde oyun kuranların, cinayet ve ihanet nöbetine girenlerin hevesleri kursaklarında kalacak, yaptıklarının hesabı birer birer sorulacaktır. Türkiye'nin varoluÅŸ kararlılığı üzerinde kumar oynayanlar bunun bedelini er ya da geç ödeyeceklerdir. Milli birlik ve dayanışma ruhu her türlü sorun ve sıkıntının üstesinden gelecektir. Terörle mücadelede milli yürekler baÅŸarıya kilitlenmiÅŸtir. Hainlerin beli çok ÅŸükür kırılmaktadır.
 
AKÅžENER'Ä°N "DEVLETÄ°" ADRES GÖSTERMESÄ°NE TEPKÄ°
 
Bu kapsamda Diyarbakır HDP Ä°l BaÅŸkanlığı önünde 9 gündür oturma eylemi yapan anaların çığlıkları her yerden duyuluyorsa, daÄŸa kaçırılan evlatlarını alçak insan tacirlerinden istiyorlarsa bunun yegâne nedeni yüksek mücadelenin sonucunda cesaret kazanmalarıdır. Kandil'e terörist sevk zincirinin bir halkası olan terör kuryesi HDP'den analık ÅŸuurunun hesap sorması önemli bir geliÅŸmedir."
 
Annelerin feryadının çözüm yeri olarak devleti iÅŸaret edenlerin HDP'yi arkalayan, PKK'yla aynı çizgiye düÅŸen "zillet ve rezalet figüranları" olduÄŸuna deÄŸinen Bahçeli, "Kayyum kararına karşı çıkmayı demokrasiyle maskeleyenlerin ipliÄŸi pazara çıkmış, kirli hedefleri deÅŸifre edilmiÅŸtir. Bilinmelidir ki, demokrasi terörün saklanacağı kılıf olamayacaktır. Buna hiçbir vicdan sahibi insanımız rıza göstermeyecek, onay vermeyecektir. CHP'nin, bölücülüÄŸün ve yıkım faillerinin sofrasına oturup zehir aşına kaşık sallaması, HDP'ye siyasi borcunu taksit taksit ödeme gayesi utançla bezenmiÅŸ alçalma halidir. Anaların yürek sızısıyla ÅŸehit cenazelerinden yükselen hıçkırıkların birbirine karışmasına ilgisiz ve duyarsız kalan CHP'sinden Ä°P'ine, sanatçısından sözde aydınına kadar herkes dökülen kanlardan birinci derecede sorumludur." deÄŸerlendirmesinde bulundu.
 
HDP VE PKK'NIN KAÇAK YERÄ° KALMAYACAK
 
Terörle mücadele sonuca ulaÅŸtıkça, hıyanete pençe vurulup köküne kıran girdikçe HDP'nin ve PKK'nın kaçacak ve saklanacak yeri olamayacağını, iÅŸ birlikçi ve siyasi hayranlarının da foyasının ortaya çıkacağını belirten Bahçeli, "Sözde Büyük Kürdistan ihaneti bizzat Kürt kökenli kardeÅŸlerimin muazzam tepki, üstün dirayetiyle gömülecektir. Hiçbir Kürt kökenli kardeÅŸim vahÅŸi emperyalizmin kurÅŸun askerliÄŸine, insan ve kan tacirlerinin piyonluÄŸuna tamam demeyecek, tamah etmeyecektir. Siyasi parti görünümü altında kanlı ve karanlık iliÅŸki aÄŸlarına sahip olan HDP'yle ilgili kalıcı hükmü büyük Türk milleti günü geldiÄŸinde verecek, bu terör aparatını kuÅŸkusuz tasfiye edecektir." ifadelerini kullandı.
 
Türkiye'nin, milli güvenliÄŸini içte ve mücavir topraklarda saÄŸlamak, emniyete almak durumunda olduÄŸunun altını çizen Bahçeli, ÅŸunları kaydetti:
 
"Fırat'ın doÄŸusunda kurulması planlanan güvenli bölge, henüz ortak sınır devriyesinin ötesine geçmiÅŸ deÄŸildir. ABD bir yanda güvenli bölge için MüÅŸterek Hareket Merkezi'nde Türkiye ile eÅŸzamanlı çalışmalar yürütürken, diÄŸer yanda terör örgütü PKK/YPG'ye silah yardımına devam etmektedir. Bu ikiyüzlü ve muhataralı tavır müttefiklik hukukuyla çeliÅŸmekte, stratejik ortaklıkla ters düÅŸmektedir. ABD'nin, güvenli bölge planlamasını bölücü terör örgütünün sözde güvenlik açığını kapatmak üzerine tasarlama ve temin etme niyeti vahim ve fahiÅŸ bir yanlıştır. Bu yanlıştan acilen dönülmelidir."
 
Türkiye'nin sabrını test etmek, sinir uçlarıyla oynamak hiçbir ülkenin tevessül etmemesi gereken bir hata ve handikaptır." diyen MHP lideri, "17 Eylül 2019'da baÅŸlayacak olan BirleÅŸmiÅŸ Milletler 74. Genel Kurulu'nda Türkiye-ABD arasında kurulması beklenen muhtemel görüÅŸme trafiÄŸinin güvenli bölge etrafındaki kuÅŸku ve güvensizlikleri gidermesi, ülkemizin meÅŸru tezlerinin ve haklı endiÅŸelerinin anlayışla karşılanıp gereÄŸinin yapılması samimi dileÄŸimizdir. Aksi halde Türkiye başının çaresi bakmalı, Fırat'ın doÄŸusuna milli güç imkanlarıyla ansızın girmeli, huzur ve güvenliÄŸi tesis etmelidir." deÄŸerlendirmesinde bulundu.
 
ORMAN YAKANLAR KÖKLERÄ°YLE BÄ°RLÄ°KTE KURUTULMALI
 
Orman yakan, sonra da dönüp kesilen aÄŸaca tepki gösteren, insan canına kasteden, arkasından demokrasi ve özgürlük edebiyatı yapan canilerin istismarlarıyla birlikte köklerinin kurutulması gerektiÄŸini ifade eden Bahçeli, MHP'nin gelecek dönemde sorumlu, ahlaklı, ilkeli ve milli muhalefet çizgisini ilkeli ve iradeli biçimde koruyacağını bildirdi.
 
Devlet Bahçeli, "Cumhur Ä°ttifakı'nın yaÅŸaması ve CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemi'nin yerleÅŸip kurumsallaÅŸması için üzerimize düÅŸen her görev eksiksiz yerine getirilecektir. Ayrıca siyasette yeni arayış ve partileÅŸme çabalarının ölü doÄŸmaktan baÅŸkan ÅŸansı da olmayacaktır. Cumhur Ä°ttifakı'nı gölgelemeye, kayyum atamasını sorgulamaya, MHP ile AK Parti arasına çomak sokmaya heves eden eski ve marazi siyasetçilerin, terör sevici ve sicili lekeli ÅŸahsiyetlerin kumpasları kesinlikle tutmayacaktır." ifadesine yer verdi.
 
Türkiye'nin temel ile acil meselelerinin ortak akıl ve ortak iradeyle çözüme kavuÅŸturulacağına inandıklarını bildiren Bahçeli, bugün yapılan MYK-MDK toplantısında yakın gelecekle ilgili beklentilerin altının çizildiÄŸine, ağırlaÅŸan ve karmaşıklaÅŸan siyasi gündem ve konu baÅŸlıklarının titizlikle ele alındığına, siyasi stratejilerin deÄŸerlendirildiÄŸine dikkati çekti.
 
MHP'nin milletine ve vatanına sevdalı ÅŸekilde yoluna devam edeceÄŸine, saÄŸlıklı tutumunu ve saÄŸlam duruÅŸunu bozmayacağına iÅŸaret eden Bahçeli, "Hiç ÅŸüphesiz tarafımız Türkiye'dir. Milli beka mücadelesinde, hainler ve zalimler karşısında devlete ve hükümete desteÄŸimiz tamdır. Hiç kimse Türk milletinin diriliÅŸ ve yükseliÅŸ ruhunu sekteye uÄŸratamayacak, buna teÅŸebbüs etse de bedelini ödemekten kurtulamayacaktır." ifadesinde bulundu.
 
Bahçeli sözlerini ÅŸöyle sürdürdü:
 
"Milliyetçi Hareket Partisi herkesi kucaklayacak, geleceÄŸin vizyonunu Türklük ÅŸuur ve gururu, Ä°slam ahlak ve faziletiyle tayin edip belirleyecektir. Partimiz Türkiye'nin önündeki zorlu siyasi süreç ve etaplara bütünüyle hazır, bunların üstesinden gelmeye de son derece inançlı ve kararlıdır.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.