Sosyal Medya

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'den tekrar kovuldu

Rasim Ozan Kütahyalı, kanaldaki Derin Futbol isimli programda söylediği sözler nedeniyle “Halkın bir kesimini sosyal sınıf din mezhep cinsiyet, bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama” suçundan yargılanıyor



MHP'li Sancaklı ve Rumeli sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelen Osman Gökçek, sosyal medya hesabından Kütahyalı ile kanalın ilişiğinin kesildiğini duyurdu. 
 
Osman Gökçek, şu açıklamayı yaptı:
 
Bu akşam Sayın Saffet Sancaklı ve Rumeli sivil toplum kuruluşlarının kıymetli temsilcileriyle bir araya geldim. Rasim Ozan Kütahyalı'nın yapmış olduğu özür metninin Rumeli derneklerinin nezdinde kabul gördüğü ve af edildiği düşüncesiyle yayına çıkarıldığını anlattım. Ancak Rumeli derneklerinin kıymetli temsilcileri böyle bir durumun söz konusu dahi olmadığını, bizlerin yanlış yönlendirildiğini ve Rasim Ozan Kütahyalı'yı af etmelerinin mümkün olmadığını belirttiler. 21 ay önce Beyaz Tv'de yaşanan vahim olay sonrası Rumeli derneklerinden herhangi bir talep gelmediği halde yayın ilkeleri doğrultusunda Rasim Ozan Kütahyalı'nın görevine son verdiğimizden dolayı Beyaz Tv ailesine teşekkür ettiler. O günkü duruşumuz ile bugün arasında hiçbir fark olmadığını kendilerine söyledim. Rumeli kökenli kardeşlerimizin hassasiyeti bizim de hassasiyetimizdir. Yarın akşam itibariyle Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Tv'de yer almayacaktır. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.