Sosyal Medya

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Diyarbakır’a gidiyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Batman’da katılacağı düğünün öncesinde ve sonrasında Diyarbakır’a uğrayacak.



Ä°mamoÄŸlu, 31 AÄŸustos’ta CHP Batman Ä°l BaÅŸkanı Hüseyin YaÅŸar’ın yeÄŸeninin düÄŸününde nikah ÅŸahitliÄŸi yapacak. Batman’a Diyarbakır üzerinden geçecek ve Ä°stanbul’a yine Diyarbakır üzerinden dönecek.
 
Tarafsız Haber Ajansı’nın edindiÄŸi bilgilere göre; Ä°mamoÄŸlu’nun bu süre zarfında kentte bazı ziyaretler gerçekleÅŸtirmesi planlanıyor. Ancak program henüz net olarak belirlenmedi. Diyarbakır’ın da aralarında olduÄŸu 3 HDP’li belediye baÅŸkanının görevden alınmasının ardından ziyaret daha da kritik hale geldi.
 
Ä°mamoÄŸlu’nun Diyarbakır’da bulunacağı süre içerisinde HDP’lilerle temas kurup kurmayacağı yönünde henüz bir bilgi yok.
 
CHP Ä°L BAÅžKANI’NIN YEÄžENÄ°NÄ°N DÜÄžÜNÜNDE NÄ°KAH ÅžAHÄ°DÄ° OLACAK
Tarafsız Haber Ajansı’na konuÅŸan CHP Batman Ä°l BaÅŸkanı Hüseyin YaÅŸar “DüÄŸün 31’inde Batman Merkez’de olacak. YeÄŸenimin düÄŸünü 23 Haziran’daydı. Seçimler nedeniyle iptal edilmiÅŸti. Sayın BaÅŸkanımız o zaman dedi ki ‘kazansam ya da kazanmasam da düÄŸüne geleceÄŸim’ demiÅŸti. Sözünü tuttu, gelecek. Daha önce katılacağını ifade etmiÅŸti. Günü söyledik, ona göre program yaptık, katılacak, nikah ÅŸahidi olacak” dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.