Ağalayarak istifa etmişti: Ali Babacan'a desteğini açıkladı
Follow @dusuncemektebi2
AK Parti tarafından 2017 yılında istifası istenen ve istifa ederken de ağlayan eski Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ali Babacan'a desteğini açıkladı.
2017 yılında istifası istenen ve istifa ederken de ağlayarak “FETÖ bağlantınız yok. Ailenize, evinize kadar ulaşan baskılar, tehdide varan müdahaleler var" diyen eski AK Parti Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ali Babacan'a desteğini açıkladı. Uğur, "Nereden nereye geldi, başarılı belediye başkanlarını anti demokratik bir şekilde hukuksuz istifa ettirdi, ne oldu, İstanbul’u, Ankara’yı kaybetti. Ben de Babacan’ı takdir ediyorum. Ülkenin yeni bir oluşuma ihtiyacı var" dedi.
“AK Parti kuruluş ilkelerini kaybetti”
Tarafsız Haber Ajansı’na konuşan eski AK Parti Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, Ali Babacan’ın açıklamasını değerlendirdi. Uğur, şöyle dedi:
“Ali Babacan çok değerli, başarılı bir bakandı. Kamuoyunda iyi bir ismi var, dürüst, işten anlayan birisi. Babacan’ı destekliyoruz. Kendisi başarılı bir insan. Ülkenin yeni bir oluşuma ihtiyacı var. Ben de kurucuyum, AK Parti’nin kurucu Balıkesir il başkanıyım. Üç dönem milletvekiliyim, 7 yıl Genel Başkan Yardımcısıyım, 13 yıl Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesiyim, belediye başkanıyım, 17 yıl bilfiil AK Parti’ye hizmet vermiş, bu işin başında yola çıkmış bir kimseyiz ama maalesef AK Parti kuruluş ilkelerini kaybetti.”
“Yola çıktıklarını bıraktı, yolda bulduklarıyla devam ediyor, o da gitmiyor”
"Nereden nereye geldi, ortada, başarılı belediye başkanlarını anti demokratik bir şekilde hukuksuz istifa ettirdi, ne oldu, İstanbul’u, Ankara’yı kaybetti. AK Partili seçmen de artık konuşmaya başladı. Kurucu ayarlarına dönemez, yeni bir kuruluş bekleniyor, halk bekliyor. Ben de Babacan’ı takdir ediyorum. Yola çıktıklarını bıraktılar diyorlar ya yola çıktıklarını bıraktı, yolda bulduklarıyla devam ediyor, o da gitmiyor."
Tasarım ve Kodlama BEYRİBEY BİLİŞİM

Henüz yorum yapılmamış.