Sosyal Medya

Kemal Kılıçdaroğlu: Bir ülkeyi yöneten insan kendi ülkesinin toprağına galoşla basmaz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Rize Fındıklı'da vatandaşlara hitap etti. Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın galoşlu tarla fotoğrafını gösterip eleştirdi. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın toprağa basarken galoş giydiği fotoğrafı gösterip "Bir siyasetçi nasıl olur da kendi ülkesinin toprağına galoşla basar" dedi.



KılıçdaroÄŸlu'nun konuÅŸmasından özet ÅŸöyle:
 
BELEDÄ°YE BAÅžKANLARIMIZ 7 Ä°LKEDEN SAPARSA UYARIN
"Belediye baÅŸkanımız kapıya 7 ilke asmış. 7 ilkeyi belediyeyi ziyaret eden kardeÅŸlerimin okumasını rica ediyorum. O ilkelerden bir sapma olursa hemen uyarsınlar. Yeni bir siyaset anlayışını ülkeye getirmek istiyoruz. Kucaklayıcı, ayrıştırmayan bir siyaset anlayışı ile hareket ediyoruz. Herkesin yaÅŸam tarzına saygı duyan bir anlayış. CHP iktidara geldiÄŸinde ÅŸunu ÅŸunu yapacak diye tehdit ediyorlar. Bütün vatandaÅŸlarımıza sesleniyorum hiçbir endiÅŸeniz olmasın. 
 
SÄ°YASETÇÄ° KÄ°BÄ°RDEN UZAK OLACAK, HALKINI SEVECEK
Herkese hesap verecek siyasetçi, kibirden uzak olacak, halkını, doÄŸasını sevecek siyasetçi. Sizler derelerinize sahip çıktınız. Tüm Türkiye'ye örnek oldunuz. Sorsalar Türkiye'de çevresine en çok sahip çıkan ilçe neresi diye Fındıklı denir. Åžeffaf bir yönetim olmalı. Halkın vergileri ile hizmet yapan, maaşını alan belediye baÅŸkanı halka hesap verirse o yönetim ÅŸeffaf olur. Bunu Saray için de söylüyorum hem halkın paraları ile iÅŸ yapacaksınız hem de hesap vermeyeceksiniz, halka teba gibi davranacaksınız. Bunun adı kibirdir. Mesela ÅŸehir hastaneleri ne kadara mal oldu bilen var mı? Ben de bilmiyorum.
 
ALLAH BÄ°ZÄ° KÄ°BÄ°RDEN KORUSUN
Bir ülkeyi yöneten insan kendi ülkesinin toprağına galoÅŸla basmaz. Biz topraÄŸa yalın ayak basarız. Yalın ayak gezeriz. Vücuttaki elektriÄŸi alır toprak. Bir de gidip galoÅŸla fotoÄŸraf çektirmiÅŸ. Allah kibirden insanı korusun. Ä°mkânımız olsa yalınayak gezeriz, toprağın üzerinde. Ayağınızda çizme galoÅŸ ile birlikte fotoÄŸraf çektireceksiniz. Allah bizi kibirden korusun. Ä°sraftan kaçınmak zorundayız. Ne için? Bu güzel çocuklarımız için. Her kuruÅŸu yerinde ve zamanında harcamak için."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.