Sosyal Medya

Güncel

Selçuk Özdağ, yeni parti kuracağı konuşulan Ahmet Davutoğlu ile beraber hareket ettiği iddialarını doğruladı

AK Parti Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, yeni parti kuracağı konuşulan Ahmet Davutoğlu ile beraber hareket ettiği iddialarını doğruladı.



AK Parti Eski Genel BaÅŸkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk ÖzdaÄŸ, yeni parti kuracağı konuÅŸulan Ahmet DavutoÄŸlu ile beraber hareket ettiÄŸi iddialarını doÄŸruladı.
 
ÖzdaÄŸ, Cumhuriyet’ten Emine Kaplan’a yaptığı açıklamalarda ÅŸu ifadeleri kullandı:
 
"Ahmet DavutoÄŸlu, siyaset yaptığı yıllar boyunca hep devlete, millete ve ilkelerine baÄŸlı kaldı. Akçalı iÅŸlere karışmadı, ahbap çavuÅŸ iliÅŸkilerine girmedi. Siyasete nasıl girdiyse öylesine temiz çıktı. AK Parti en yüksek oy oranına onun döneminde ulaÅŸtı. Son derece etik dışı bir ÅŸekilde BaÅŸbakanlık’tan azledildi. Haksızlığa uÄŸradı, parti zarar görmesin diye yıllarca sustu. Trollerin önüne atıldı. AK Parti’de bir kiÅŸiden baÅŸka itibar gören herkes tehdit ve tehlikedir. Kime yapılırsa yapılsın haksızlığa uÄŸrayanın yanındayım. Sadece bu sebeple sayın DavutoÄŸlu’nun yanında deÄŸilim. Ben Türk milliyetçisiyim, belli konularda hassasiyetlerim var. Özellikle ülkenin birlik ve bütünlüÄŸü konusuna Sayın DavutoÄŸlu’nun son derece baÄŸlı olduÄŸunu görüyorum. Sayın DavutoÄŸlu da son derece özgürlükçü, kucaklayıcı, bütünleÅŸtirici bir dil taşıyor. Siyasette artık kavga politikasının bitirilmesi lazım. Biz kollarımızı bütün Türkiye’yi kucaklayacak ÅŸekilde açacağız. Her siyasete, ÅŸiddet içermedikçe her fikre özgürlük diyoruz. ABD ile Rusya arasında yalpalayan bir Türkiye deÄŸil kendi eksenini kendi kuran, milli deÄŸerlerle evrensel deÄŸerleri buluÅŸturan, kendisi kalarak modernleÅŸen bir Türkiye diyoruz."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.