Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan'ı en çok haber yapan 10 ülke

Dünya üzerindeki ülkelerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı en çok haber yapan 10 ülke belli oldu. Erdoğan'ı sırasıyla en çok ABD, Almanya, İngiltere, Fransa, Vietnam, Hindistan, Endenezya, Kanada, İsviçre ve Avustralya basını haber yaptı.



Dünya üzerindeki ülkelerde, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ı en çok haber yapan 10 ülke belli oldu. ErdoÄŸan'ı sırasıyla en çok ABD, Almanya, Ä°ngiltere, Fransa, Vietnam, Hindistan, Endenezya, Kanada, Ä°sviçre ve Avustralya basını haber yaptı.

Dijital medya incelemesinde, ErdoÄŸan'ı en çok haber yapan ülkenin ABD olduÄŸu tespit edildi.

Ajans Press, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın dünya medyasındaki karnesini çıkardı. Ajans Press'in Nisan-Temmuz ayları arasında, dünya medyasında gerçekleÅŸtirdiÄŸi incelemeye göre, toplam 147 ülkede ErdoÄŸan hakkında 211 bin 813 internet haberinin yer aldığı belirlendi.

ErdoÄŸan'ın 25 bin 884 internet haberiyle en çok Amerika BirleÅŸik Devletleri'nde konuÅŸulduÄŸu görüldü.

ABD 25 BÄ°N 884 HABERLE BÄ°RÄ°NCÄ° SIRADA YER ALDI

Dünya üzerindeki ülkelerde, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ı en çok haber yapan 10 ülke belli oldu. Ajans Press tarafından gerçekleÅŸtirilen dijital medya incelemesinde, ErdoÄŸan'ı en çok haber yapan ülkenin 25 bin 884 adetle ABD olduÄŸu tespit edildi. 

ErdoÄŸan'ın en çok konuÅŸulduÄŸu ikinci ülke 21 bin 730 internet haberiyle Almanya oldu.

BirleÅŸik Krallık 5 bin 139 haberle üçüncü sırada yer alırken, Fransa 3 bin 106 haberle dördüncü, Vietnam 2 bin 380 haberle beÅŸinci sırada yer aldı. CumhurbaÅŸkanı hakkında en çok haber yaparak ilk beÅŸi takip eden ülkeler ise, 2 bin 120 haberle Hindistan, bin 941 haberle Endonezya, bin 923 haberle Kanada, bin 920 haberle Ä°sviçre e bin 893 haberle Avustralya olarak sıralamada yer aldı.

EN ÇOK HAZÄ°RAN'DA HABER OLDU

Dünya medyasında, Nisan- Temmuz periyodunda, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan hakkında en çok haber 4 bin 976 adetle 24 Haziran'da çıktı. Aynı dönemde ErdoÄŸan hakkında çıkan haberlerde, en fazla kullanılan anahtar kelimenin Türkeyi ve Ä°stanbul olduÄŸu tespit edildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.