Sosyal Medya

Güncel

İmamoğlu'ndan otogar tepkisi: Böyle bir yere çocuğum girmez

Özellikle güvenlik gerekçesiyle sık sık tartışılan noktalardan biri olan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda incelemelerde bulunan İBB Başkanı İmamoğlu "Mevcut durumu görünce alınacak önlemler birkaç cümleye sığmaz. Sıralasan sayfa sığmaz. Sizin de burada da sizin zamanınız yetmez. Belli ki yıllarca ihmal edilmiş. Rahatsızım. Böyle bir yere çocuğum girmez, eşim girmez. 16 milyon İstanbullunun çocuğu eşi buraya nasıl girsin?" dedi.



Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ä°mamoÄŸlu, "Rahatsızım. Böyle bir yere çocuÄŸum girmez, eÅŸim girmez. 16 milyon Ä°stanbullunun çocuÄŸu eÅŸi buraya nasıl girsin?" dedi.
 
Otogarın bodrum katına inen Ä°mamoÄŸlu "Benim ailem, eÅŸim buraya giremez. Kimsenin eÅŸi ve çocuÄŸu buraya güvenip giremez" dedi. Gerekli önlemlerin alınacağının sinyalini veren Ä°BB BaÅŸkanı Ä°mamoÄŸlu ÅŸunları söyledi:
 
"BELLÄ° YILLARCA Ä°HMAL EDÄ°LMÄ°Åž"
 
"Mevcut durumu görünce alınacak önlemler birkaç cümleye sığmaz. Sıralasan sayfa sığmaz. Sizin de burada da sizin zamanınız yetmez. Belli ki yıllarca ihmal edilmiÅŸ. Güvenlik ve temizlik önlemlerini alacağız. Böyle bir sisteme hiç kimse evladını yollayıp otobüse in, ya da orada in seni alayım demez. Böyle sistemde otobüsçü de hizmet edemez. Yeni sistemi kurarken burada geçici süreci kotarmak anlamında yatırım yapacağız. Burayı bilime, teknolojiye, AR-GE merkezine teknokene dönüÅŸtürme çabası içerisinde revizyonlarımızı yapacağız. Rahatsızım. Böyle bir yere çocuÄŸum girmez, eÅŸim girmez. 16 milyon Ä°stanbullunun çocuÄŸu eÅŸi buraya nasıl girsin? Ha benim çocuÄŸum ha baÅŸkasının eÅŸi, kimsenin ailesi girmez. Burada huzurla ilgili sıkıntı var. Burası artık fonksiyonunu yitirmiÅŸ."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.