Sosyal Medya

Güncel

Ahmet Hakan Erdoğan'ın Babacan, Davutoğlu ve Gül için söylediklerini değerlendirdi: İşin aslı öyle değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a uçakta eşlik eden gazetecilerden biri olan Ahmet Hakan, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her üç isim için de söyledikleri okunduğunda çok sert sözler gibi algılansa da... İşin aslı öyle değil...' dedi.



CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, GüneydoÄŸu Avrupa Ä°ÅŸbirliÄŸi Süreci Zirve Toplantısı'na katılmak üzere 8-9 Temmuz'da Bosna Hersek'in baÅŸkenti Saraybosna'ya ziyarette bulundu

Ziyaret dönüÅŸünde yaptığı açıklamalarda Ahmet DavutoÄŸlu, Ali Babacan ve Abdullah Gül gibi "yeni parti" iddialarıyla gündeme gelen isimlere yönelik sözleri geniÅŸ yankı buldu.

Uçaktaki gazetecilerden biri olan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da bugünkü köÅŸesinde "3 maddede uçaktaki ErdoÄŸan'ın Babacangillere bakışı"  baÅŸlıklı bir yazı kaleme aldı. Ä°ÅŸte yazının ilgili kısmı:

"KIRGIN, GÖNÜL KOYMUÅž, SÄ°TEMKÂR"

ErdoÄŸan'ın DavutoÄŸlu'na, Babacan'a, Gül'e karşı duyguları: Ahmet DavutoÄŸlu'na karşı: Derin bir kırgınlık içinde gibi... Ali Babacan'a karşı: Tam anlamıyla gönül koymuÅŸ bir tutum içinde gibi... Abdullah Gül'e karşı: Sitemkâr bir mesafe duygusu içinde gibi..."

ÜÇ Ä°SMÄ°N AKLINDAN GEÇENLER

"AK Parti sayesinde en üst makamlara geldiler... CumhurbaÅŸkanı oldular... BaÅŸbakan oldular... Her dönemde bakan oldular... Yol arkadaÅŸlığı yaptık, dava arkadaÅŸlığı yaptık. Åžimdi de partiyi bırakıp gitmeye kalkıyorlar. Üstelik girdiÄŸimiz son seçimlerin hiçbirinde de yanımızda yer almadılar. Hüzünlenmemek, üzülmemek, sinirlenmemek elde mi?"

"SÖYLEDÄ°KLERÄ° ÇOK 'SERT' ÅžEKLÄ°NDE OKUNSA DA İŞİN ASLI ÖYLE DEĞİL"

"CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın her üç isim için de söyledikleri okunduÄŸunda çok sert sözler gibi algılansa da... Ä°ÅŸin aslı öyle deÄŸil... ErdoÄŸan'ın konuÅŸma biçimde ve ses tonunda... Ne polemik açma çabası, ne yıkıcı vuruÅŸ arzusu... Sadece sitem vardı. Üç ismi de mahcup etmeyi hedefleyen ÅŸefkatli bir eda vardı. Aşırı kırgınlıktan kaynaklanan üzgün bir tını vardı."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.