Sosyal Medya

Mehmet Şimşek'ten Ali Babacan açıklaması; Yeni partide yer alacak mı?

Eski Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, yeni parti kurmak için AK Parti'den istifa eden Ali Babacan ile birlikte hareket edeceği yönündeki iddialarla ilgili açıklama yaptı.



SASA tarafından düzenlenen basın toplantısında Reuters'ın "Babacan ile birlikte hareket edebileceÄŸiniz ÅŸeklinde yorumlar var, ne diyorsunuz?" ÅŸeklindeki sorusuna ÅžimÅŸek, "Zamanı gelince konuÅŸuruz" cevabını verdi.
 
ALÇI: ŞİMÅžEK, BABACAN HAREKETÄ°NÄ°N TAM GÖBEĞİNDE
Habertürk yazarı Nagehan Alçı, bugünkü köÅŸe yazısında AKP'den istifa eden Ali Babacan'ın yanında yer alacak isimlere iliÅŸkin bir deÄŸerlendirmede bulunarak Ekonomiden sorumlu eski bakanlardan ve eski BaÅŸbakan Yardımcısı Mehmet ÅžimÅŸek'in "Babacan hareketinin bırakın içinde olmayı tam da göbeÄŸinde yer alıyor" diye yazarak ÅŸu ifadeleri kullanmıştı:
 
"Mehmet ÅžimÅŸek'in, Ali Babacan hareketinin içinde bulunup bulunmadığı çok tartışılmıştı. Kesin olarak söyleyebilirim ki ÅžimÅŸek bu hareketin bırakın içinde olmayı tam da göbeÄŸinde yer alıyor. Londra'daki finans ve iÅŸ çevrelerine bu oluÅŸumun tanıtımını yapan bizzat Mehmet ÅžimÅŸek. Yeni partinin Türkiye ekonomisini tekrar düze çıkarabileceÄŸini anlatıyor. Yani Mehmet Bey Özgürlük ve Hukuk Partisinin "nomenklatura"sının içinde."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.