Sosyal Medya

Örnek davranış: Mansur Yavaş belediyedeki fotoğraflarını toplattı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yayımladığı genelgeyle fotoğraf ve resimlerinin duvarlara asılmasını yasakladı.



Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Mansur YavaÅŸ, yayımladığı genelgeyle fotoÄŸraf ve resimlerinin duvarlara asılmasını yasakladı.
 
BaÅŸkan YavaÅŸ, BüyükÅŸehir Belediyesi merkez binasındaki tüm birimler, baÄŸlı kuruluÅŸlar ve iÅŸtirakler ile EGO ve ASKÄ° Genel MüdürlüÄŸü dahil duvarlara asılan fotoÄŸraflarının kaldırılmasını istedi. Duvarlara kendi resim ve fotoÄŸraflarının asılmasından duyduÄŸu rahatsızlığı dile getiren BaÅŸkan YavaÅŸ, yayımladığı 2 Temmuz 2019 tarihli genelgede, "Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığı görevine baÅŸladığım 8 Nisan 2019 tarihinden sonra gerek tarafımdan yapılan gözlemler ve gerekse makamıma iletilen bilgilerden, Belediyemiz, baÄŸlı kuruluÅŸlar ve iÅŸtiraklerde bilgim dışında bazı bürolarda fotoÄŸraflarımın asıldığı anlaşılmaktadır. Herhangi bir yasal dayanağı olmayan bu uygulamaya son verilmesini önemle rica ederim" ifadelerini kullandı.
 
ANFA Altınpark Fuar Alanı'nda açılışını yaptığı yıl sonu BELMEK sergisinde kendi heykelini yapan bir kadına da bununla ilgili genelge çıkaracağını söyleyen BaÅŸkan YavaÅŸ, "Biz ÅŸimdi halkın verdikleri maaşı alan, onlara görev yapan bir insanız. Çocuklarıma da vasiyetimdir, hiçbir yere ismimi vermeyecekler. Gerek yok bunlara" açıklamasında bulunmuÅŸtu.
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.