Sosyal Medya

Fikri Akyüz: Erdoğan'ın uçağına binen gazetecilerin yarısı kesinlikle zerre kadar bir fikriyata sahip değil

Gazeteci yazar Fikri Akyüz, TV5'te katıldığı 'Düşünme Vakti' programında, "Erdoğan'ın uçağına binen gazetecilerin yarısı kesinlikle zerre kadar bir fikriyata sahip değil" dedi.



TV5’te yayınlanan ve Suat ToktaÅŸ'ın sunduÄŸu 'DüÅŸünme Vakti' programında CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın uçağına binen gazeteciler ile ilgili eleÅŸtirilerini dile getiren gazeteci yazar Fikri Akyüz, "O uçaÄŸa binmek ÅŸu konjonktürde inanın beÅŸ tane twite bakar. BeÅŸ tane üst üste twit atarsanız o uçaÄŸa binme imkanına sahip olabilirsiniz" ifadelerini kullandı.
 
Ä°ÅŸte Fikri Akyüz'ün açıklamaları:
 
YARISI ZERRE FİKRE SAHİP DEĞİL
"Bunların tabi yüzde yetmiÅŸiyle tanışıyorum. AÅŸağı yukarı yarısı kesinlikle zerre kadar bir fikriyata sahip olmayan, iktidar partisinin başında cumhurbaÅŸkanımız olduÄŸu için ona destek veren heran karşı tarafa geçebilecek tıynette kiÅŸiler. Ä°çlerinde kıymetli iki üç kiÅŸi var. FotoÄŸraf konusunda isim vermeden deÄŸerlendirme yapacağım için o deÄŸerlendirme biraz afaki kalır.
UÇAÄžA BÄ°NMEK BEÅž TWÄ°TE BAKAR
Ä°ktidar partisinin egemen olduÄŸu bu dönemde adam yetiÅŸmedi diyoruz ya aslında; bir, adam yetiÅŸmedi. Ä°ki, yetiÅŸen adamların önü kesildi. Bir de üçüncü tipler var; bunlar iktidara sürekli destek verenlerdi. Ne zaman çok önemli bir mevkide görevden alındılar, üç beÅŸ gün sonra bir ay sonra direkt saldırıya geçtiler. Sanki bu adamlar onlar deÄŸil. Yani bu kadar mı karaktersiz olur bir insan! Marifet olan, içindeyken eleÅŸtiri yapabildiniz mi? Burada tabi böyle bir kaç isim var. Ä°simlerini zikredemiyorum. Mesela o uçaÄŸa binmek için ÅŸu konjonktürde inanın beÅŸ tane twite bakar. BeÅŸ tane üst üste twit atarsanız o uçaÄŸa binme imkanına sahip olabilirsiniz."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.