Sosyal Medya

Güncel

''Kral Selman'ın sağlık durumu kötüye gidiyor''

Suudi Arabistan eski Veliaht Prensi Muhammed Bin Nayif'in Başdanışmanı, Kral Selman'ın sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi.



BaÅŸdanışmanın yaptığı açıklamada, "Kral'ın durumu gün be gün daha da kötüleÅŸiyor. Doktorlar Kralın akrabalarını günlerinin sayılı olduÄŸu yönünde bilgilendirdi. Muhammed Bin Selman, Kralın ölümünden sonraki durumun kontrol altında tutulabilmesi için kiÅŸisel muhafızlarının toplanması talimatı verdi. Ritz Carlton senaryosunun tekrarlanması yönünde bir hazırlık var ama bu sefer daha geniÅŸ çaplı ve belki de kanlı olacak." dedi.

GÖZALTINA ALINMIÅžTI

Prens Nayif Bin Abdulaziz'in oÄŸlu Muhammed Bin Nayif veliaht prens iken, Kral Selman onu görevinden alarak oÄŸlu Muhammed Bin Selman'ı veliaht prens olarak atamıştı. Muhammed Bin Selman göreve geldikten sonra prensleri Ritz Carlton Otelinde gözaltına almıştı.

Kasım 2017'de Veliaht Prens Muhammed bin Salman'ın yönettiÄŸi 'yolsuzluk operasyonu'nda en az 11 prens ve onlarca iÅŸ adamı ve hükümet yetkilisi gözaltına alınmıştı. Amerikan özel güvenlik ÅŸirketlerinde çalışan paralı askerlerin, gözaltına alınan prensleri sorguladığı, dövdüÄŸü, ayaklarından astığı, tokat atıp, aÅŸağılayarak küçük düÅŸürdükleri, bu prenslerin arasında Bodrum tatili sırasında neredeyse bir servet harcayan Suudi Prens Talal'ın da olduÄŸu öne sürülmüÅŸtü.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.