Sosyal Medya

Güncel

Çiftlik Bank'ın Tosun’unun yeni görüntüleri ortaya çıktı

Çiftlik Bank ile büyük bir dolandırıcılığa imza atan ve Güney Amerika'ya kaçan Tosun lakaplı Mehmet Aydın'ın lüks yaşantısına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.



Kurucusu olduÄŸu Çiftlik Bank ile 132 bin 222 kiÅŸiden dolandırdığı 1 milyar 139 milyon 972 bin TL para ile yurt dışına kaçan ve hakkında kırmızı bülten çıkarılan ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın, yurt dışındaki lüks yaÅŸamına devam ediyor.
 
Güney Amerika'ya kaçan Tosuncuk’un lüks yaÅŸamına ait yeni görüntüler ortaya çıktı.
 
Görüntülerde, Uruguay baÅŸta olmak üzere Brezilya ve Arjantin gibi Güney Amerika ülkelerinde bulunduÄŸu, yakalanmamak için sık sık yer deÄŸiÅŸtirdiÄŸi belirtilen Mehmet Aydın’ın eski eÅŸi Sıla Aydın’a aldığı lüks yatta keyif sürdüÄŸü görülüyor.
 
Aydın çifti lüks yatta dolandırdıkları paralarla keyif sürerken kameralara poz veriyor. Görüntülerde geçtiÄŸimiz aylarda Uruguay tarafından el konulduÄŸu belirtilen lüks otomobillerde yer alıyor.
 
Bu arada kurucusu Mehmet Aydın ile birlikte 5’si firari, 2’i tutuklu 48 sanıklı Çiftlik Bank davasının dün görülen duruÅŸmasında tutuklu sanıklar SavaÅŸ Yıkılmaz ve Cudi Cumhur Yurdakul’un tahliyesine karar verildi. Böylece davada tutuklu sanık kalmadı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.