Sosyal Medya

İstanbul AK PARTİ İl Başkanlığı’nda sabaha kadar ışıklar sönmedi

31 Mart Mahalli Seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarının açıklanmasından sonra gözler İstanbul'a çevrildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı resmi olmayan sonuçlara göre kazanan CHP'li Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek sürece olumlu katkıda bulunmasını istedi. Öte yandan İstanbul'da dün gece AK Parti Genel Merkezi'nde hummalı bir çalışma vardı. Genel Merkez'de AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank birlikte geç saatlere kadar merak uyandıran bir şekilde çalıştı.



SOYLU-VARANK GEÇ SAATLERE KADAR ÇALIÅžTI
 
Ä°çiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanlığı binasından saat 03.00 sıralarında ayrıldı.
 
YILDIRIM 00.30’DA AYRILDI
 
AK Parti Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adalı Binali Yıldırım Ak Parti Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanlığı binasından saat 00.30 civarında ayrıldı. Yıldırım’a çıkışta partililer sevgi gösterisinde bulundular. Yıldırım, partililerle fotoÄŸraf da çekildi.
 
MEGAFONDAN AÇIKLAMA
 
BeyoÄŸlu’nda bulunan Ak Parti Ä°stanbul Ä°l Binası önünde dün akÅŸam saatlerinde bir grup partili toplandı. Sütlüce’deki Ä°l binası önünde dün akÅŸam saatlerinde toplanan kalabalık bir grup toplandı. Kalabalık beklerken partiden bir yetkili megafondan partililerin ilçe seçim kurullarına gitmeleri yönünde anons yaptı. Partililer bunun üzerine il binası önünden ayrıldı.
 
DHA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.