Sosyal Medya

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erdoğan: 30 büyükşehir önem arz ediyor

Yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul, Ankara, İzmir... Buralar tabii çok çok önemli. Milletimiz de bunun idraki içinde. Toplam 30 büyükşehir, bunlar önem arz ediyor. Buralardan gelecek netice de tabii Türkiye'deki yapılan bu seçimin kaderi üzerinde de çok çok etkin" dedi.



Bugün Tuzla ve Pendik mitinglerini yaptıklarını söyleyen ErdoÄŸan, "Åžimdi Maltepe'de bir ilçe mitingimiz var. Ardından 5 ilçeye daha ulaÅŸacağız ve bu günü Sarıyer'le noktalayacağız. Yarın yine Ä°stanbul'da 6 ilçede mitinglerimiz var. Bu ÅŸekilde noktalayıp artık pazar günü çok büyük bir anketi inÅŸallah milletimiz sandıklarda yapacak" dedi.
ErdoÄŸan, "Temennimiz odur ki milletimizin, ülkemizin refahı için inÅŸallah güzel bir neticeyle, herhangi bir sıkıntıya mahal vermeden seçimlerimizi tamamlamış oluruz. Bu demokratik mücadele, maalesef meÅŸruiyet dışı her ne kadar atılan bazı adımlar varsa da milletimizin vereceÄŸi cevapla bunlar da yoluna girmiÅŸ olur" diye konuÅŸtu.
 
"Sizin için Ä°stanbul'un ayrı bir önemi var deÄŸil mi?" sorusuna ErdoÄŸan, "Ä°stanbul, Ankara, Ä°zmir… Buralar tabii çok çok önemli. Milletimiz de bunun idraki içinde. Toplam 30 büyükÅŸehir, bunlar önem arz ediyor. Buralardan gelecek netice de tabii Türkiye'deki yapılan bu seçimin kaderi üzerinde de çok çok etkin. Yani yüzde 80-85 gibi biliyorsunuz bir oy buralarda yatıyor. Ä°nÅŸallah ülkemiz için hayırlı olacak diyorum" karşılığını verdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.