Sosyal Medya

Cami minaresine parti bayrağı asıldı

Aydın'ın yerel haber sitesi Günaydın'ın haberine göre Bozdoğan ilçesi Haydere Mahallesi'nde bulunan cami minaresine asılan AK Parti bayrağı ilçede yaşayan vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, ilçe müftülüğüne şikayette bulunarak AK PARTİ bayrağının indirilmesini ve dinin siyasete alet edilmemesini istedi.



AK PARTÄ°'DEN BAYRAK AÇIKLAMASI: BÄ°LGÄ°MÄ°Z YOK
Tepkilerin ardından parti üyeleri tarafından AK PARTÄ° bayrağı indirilirken yerine Türk Bayrağı asıldı. AK PARTÄ° BozdoÄŸan Ä°lçe BaÅŸkanı Kemal BozoÄŸlu olayla ilgili yaptığı açıklamada, bayrağın asılmasının teÅŸkilatlarının bilgisi dahilinde olmadığını söyleyerek "bir vatandaşın bireysel olarak yaptığı bir davranıştır." dedi. BozoÄŸlu ÅŸöyle konuÅŸtu:
 
Ä°lçemiz Haydere Mahallesi'nde Eski Cami minaresine asılan parti bayrağı ilçe teÅŸkilatlarımızın bilgisi dahilinde olmayıp, gece yarısından sonra bir vatandaşın bireysel olarak yaptığı bir davranıştır.Durumu farkedince müdahale edilmiÅŸ olup ortak deÄŸerlerimiz olan camilerimiz ve kışlalarımız siyasetin bulunmaması gereken alanlardır. Bizlerde hemen gerekli uyarıları yapıp,durumu kesinlikle tasvip etmediÄŸimizi bildiririz

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.