Sosyal Medya

Güncel

Tatil sonrası dönüş başladı, yollarda yoğunluk oluştu

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bugün sona ermesiyle dönüşler başlarken, Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi'nde (AŞTİ) ve Bayrampaşa’daki Büyük İstanbul Otogarı girişinde yoğunluk oluştu.



Bugün sona eren 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinden dönenler, Ankara Åžehirlerarası Terminal Ä°ÅŸletmesi'nde (AÅžTÄ°) yoÄŸunluk oluÅŸturmaya baÅŸladı. 

UZUN OTOBÃœS KUYRUKLARI OLUÅžTU

BayrampaÅŸa’daki Büyük Ä°stanbul Otogarı giriÅŸinde sabah saatlerinden itibaren de uzun otobüs kuyrukları oluÅŸtu.

Saatlerce otobüste beklemekte sıkılan vatandaşlar çareyi yürümekte buldu. Ellerindeki çanta ve valizlerle yürüyen bazı vatandaşlar yol kenarında bekleyen taksilere bindi. Bazı vatandaşlar ise aileleriyle birlikte tehlikeli olmasına aldırmaksızın bariyerleri aşarak karşı yöne geçti. Hemen her bayramda benzer sıkıntılar yaşadıklarını belirten yolcular, önlem alınmasını istediler.

YOLLAR KAN GÖLÜNE DÖNDÜ

Bakanlar Kurulu kararıyla Ramazan bayramının arife günü olan 4 Temmuz pazartesi ile ardından 8 Temmuz cuma gününü kamu personelinin idari izinli sayılmasıyla 9 güne çıkan Ramazan Bayramı tatilinde kentler boÅŸaldı. BaÅŸta Ä°stanbul olmak üzere büyük kentlerden sahillere 1 Temmuz cuma akÅŸamından baÅŸlayan ’bayram göçü’ arife gününe kadar sürdü. TEM baÅŸta olmak üzere ÅŸehirlerarası yollarda trafik zaman zaman kilitlenirken, uyarılara ve alınan önlemlere karşın trafik kazalarıyla yollar yine kan gölüne döndü.

ÖLÃœ SAYISI 125, YARALI SAYISI Ä°SE 410’A ÇIKTI

Bugün saat 17.00’den sonra Bursa, Zonguldak, Karabük, Burdur, Ä°zmir ve Denizli’de meydana gelen 6 ayrı kazada 5 kiÅŸi öldü, 21 kiÅŸi yaralandı. Böylece bayramın 8’inci günü olan 9 Temmuz Cumartesi günü meydana gelen 19 ayrı kazada, ölü sayısı 15, yaralı sayısı 47’ye yükseldi. Bayram tatilinin 8 günlük bilançosu ise 125 ölü, 410 yaralı oldu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.