Sosyal Medya

Güncel

34 DEAŞ hedefi imha edildi: 20 terörist öldürüldü

Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'ye yönelik atış yapma hazırlığında olduğu tespit edilen DEAŞ'e ait 34 hedef, TSK tarafından yapılan atışlar ve Koalisyon



Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'ye yönelik atış yapma hazırlığında olduğu tespit edilen DEAŞ'e ait 34 hedef, TSK tarafından yapılan atışlar ve Koalisyon uçaklarının icra ettiği hava harekatıyla imha edildi. Atışlar sonucu 20 terörist etkisiz hale getirildi.

Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre; 23 Haziran 2016 tarihinde Suriye kuzeyinde Türkiye'ye yönelik atış yapma hazırlığında olduğu tespit edilen DEAŞ terör örgütüne ait füze ve havan silahlarından oluşan 34 hedef, TSK tarafından yapılan Fırtına obüsü ve top atışları ile Koalisyon uçakları tarafından yapılan 3 hava harekatı sonucunda imha edildi. Yapılan atışlarda ilk tespitlere göre 20 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği, teröristlerin kullandığı 2 binanın da imha edildiği öğrenildi.

Muhaliflerin saldırıları ile KuÅŸakçık, Tel battal, Tel Ahmar, Tel Åžair ve Mezra Et Åžahin ele geçirildi. Muhaliflerin Çobanbey/Rai'ye ilerlemeleri de devam ediyor. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.