Sosyal Medya

Makale

Ey Siyonistler

Ey alınlarına alçaklık, zillet damgası vurulmuÅŸ , tarihin her döneminde insanlığın başına musibet olmuÅŸ, peygamber katilleri Yahudiler , sizler , hamuru iman ve cesaret suyu ile yoÄŸurulmuÅŸ muuahhid yiÄŸit müminlerden korkarsınız. Çünkü korkak bir kavimsiniz, göğüs göğüse çarpışamazsınız müminlerle. Bu yüzden Firavun ABD’nin desteÄŸiyle ve onların silahlarıyla ancak mazlum ve marum halkların, çocukların, sivillerin baÅŸlarına bombalar ve füzeler atarsınız. Korkaksınız, kalleÅŸsiniz.

- İnsanlığa yakışmayan

- ErkekliÄŸe yakışmayan 

- Vicdana yakışmayan

- Ahlaka yakışmayan elleriniz kırılsın.

- Yuh olsun sizlere ey bebek ve çocuk katilleri

- Mescid-i Aksayı çökertmeye çalışan aşağılık katiller.

Alemlerin rabbi olan Allah ne güzel bildiriyor, sizlerin korkak ve darmadağınık olduğunuzu (( Evet ey müminler siz onların kalplerine Allah korkusundan daha şiddetli bir korku salarsınız. Çünkü onlar hakikati korumaktan daha aciz bir topluluktur. Onlar ittifak içinde oldukları zaman bile ancak sağlam kaleler içinden veya surlar arkasından savaşırlar kendi aralarındaki çekişmeleri şiddetlidir. Sen onları birlik sanırsın halbuki kalpleri birbirlerine karşı soğuktur. Çünkü onlar akıllarını kullanmayan bir topluluktur. )) (Haşr- 13-14)

Ä°ÅŸte yüreÄŸimiz , iÅŸte imanımız , iÅŸte taÅŸlarımız çıkın ortaya… Gazze’de , Cenin’de , Kudüs’te , Ramallah da , el halilde , Batı ÅŸeriada göğüs göğüse çarpışmaya… Çamurlu ve tozlu sokaklarımızda , enkazların altında , yumruk yumruÄŸa gelin ey Siyonistler. Biz ölümlere güleriz, biz yaÅŸamayı ve ölmeyi çok iyi bilen müminleriz.

Siyonist zincirleri taÅŸ çocuklar kıracak . Biz müminler bu hakikatin ÅŸanını ÅŸerefini tarihin alnına kazıdığımız gibi bu topraklarda  bir tek mümin kalana kadar savunacağız.

Bizler Kudüs’ün kara sevdalıları. Öfkemiz patladı bir kere. Bekleyin ve görün ey kafataslarında ÅŸarap içen beyaz saray beslemeleri.

Ruhen, aklen, zihnen kuranın terbiyesinden ve eÄŸitiminden geçmiÅŸ  muvahhid müminler top mermilerinin üzerlerine küçücük çocuklara yazdırdığınız – canınız cehenneme- yazılını siz siyonistlere yaÅŸatacaklardır. Cehennemin kapılarının kimlere açılacağını göreceksiniz. Bekleyin bizde bekliyoruz.

Durum ve şartlar ne kadar kötü olursa olsun ruhunda, özünde saklı olan imani kahramanlık ile bu ümmet dirilecek her türlü istikbarın , faşizmin , siyonizmin üstesinden gelecektir. Öncelikle , bu insanlığa dünyevileşme adına bulaştırdığımız mikropları temizlememiz gerekir.

Ä°slam ve Müslümanlar Siyonistleri yenecek güçtedir. Bu hususta , Allah’tan baÅŸka hiç kimsenin yardımını, korumasını ve müdahalesini istemiyoruz.

Hiçbir emperyalist uşağın gücü bu direnişin ve uyanışın önüne geçemeyecektir. Ne batıda ne doğuda Müslümanların öfkesini dindirecek, susturacak güç yoktur. Bu uyanış ve diriliş karşısında Siyonistler tedavülden kalkacaktır. Tüm halklar rahata kavuşacaktır.

Et ve kan yükünden ibaret canınız cehenneme Siyonist alçaklar.

Hiçbir şeyden korkmayan uğrunda seve seve canını ve malını her şeyin harcamaya feda etmeye hazır olan inançlı, davasında bağlı ,yolunda sabit, görünüşünde kararlı darlıkta ve zorlukta sabırlı fedakar muvahhid müminlerin elleriyle cehenneme gönderileceksiniz.

Ey Yahudi, senin hayatın boÅŸ ve korkulu bir hayattır. Kendi gölgenden korkan sesimizin yankısından titreyen içi çürümüş bir aÄŸaçsın. Hayatı en çok seven sizlersiniz ama nafile sonunda çetin azabı tadacaksınız. Öyle buyuruyor kainatın rabbi Allah c.c  (( And olsun ki sen onları hayata, Allah’a eÅŸ koÅŸanlardan daha düşkün olduklarını görürsün. Her biri ömrünün bir yıl olmasını ister. Oysa uzun ömürlü olması onu azabtan uzaklaÅŸtırmaz. Allah onların yaptıklarını görür.)) ( bakara-96)

Siz ey Yahudiler, ABD’ye alçak birer köpek gibi hizmet ediniz. Ä°zini koklayın ve kuyruk sallayın, rızkınızı büyük ÅŸeytandan almak için pisliklerde yuvarlanın. Bir gün o ÅŸeytan da yok olup gidecektir, her zalimin her uygarlığın bir sonu var deÄŸil mi?

Ey Yahudiler, siz ÅŸerefiniz uÄŸruna mertçe düşmekten acizsiniz siz deÄŸil miydiniz Musa’nın yiÄŸitçe savaÅŸma teklifine karşılık (Ey Musa o ülkede çok güçlü insanlar var. Onlar orda oldukları müddetçe siz oraya asla giremeyiz sen ve Allah’ın gidiniz kendiniz savaşınız. Biz burada oturacağız.) (Maide-24)

Bunu karşılığı olarak tam 40 yıl kumların içinde sefalet içinde vatansızlık içinde kıvrandınız burnunuzu Allah öylece sürtmüştü.

Şimdi bekleyin göreceksiniz hürriyetin ve özgürlüğün yükümlülüğünden kaçmayan ümmetin yiğit evlatları muvahhid müminler sizlere gereken dersleri verecektir.

Biz müminler asla ve asla rezaleti, parçalanmayı, Kudüs’ümüzün elimizden alınmasını ÅŸerefimizin, izzetimizin ayaklar altına alınmasını kabul etmeyiz. Rıza göstermeyiz. Onurlu bir hayat için çarpışır onurluca ölürüz. ABD ÅŸeytanının barış planını palavra kabul ediyor tarihin çöplüğüne atıyoruz. 

Dikenlerle dolu yolda yürüyen Kudüs’ü imanı gibi koruyan müminlere selam olsun. Akibet müminlerindir…

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.