Sosyal Medya

Güncel

Uğur Dündar'a Twitter'da CHP kapağı

28 Şubat sürecinde Tansu Çiller'e çıplak fotoğrafları üzerinden şantaj yaptığı basına yansıyan Uğur Dündar kendini sosyal medyada CHP yalakalığına adadı. Dündar'ın yaptığı son paylaşım ise bir takipçisinin verdiği cevap ile adeta boşlukta kaldı.



Sözcü gazetesinde birlikte köÅŸe yazdığı Emin ÇölaÅŸan'ın 'Sakıncalı Gazeteci' isimli kitabında dahi nasıl bir sapık ruh haline sahip olduÄŸu ortaya konulan UÄŸur Dündar, 28 Åžubat sürecinde Tansu Çiller'e çıplak fotoÄŸrafları ile ÅŸantaj yapmıştı.

Çiller'i istifaya zorlayan insanlık dışı çabanın başında gelen isimlerinden olan UÄŸur Dündar, ÅŸimdilerde kendisini tamamen CHP yandaÅŸlığına adadı.

YALAKALIK YAPARKEN KAPAÄžI YEDÄ°

Kendisini 'Tarafsız gazeteci' diye pazarlayan Dündar, resmi sosyal medya hesabı üzerinden, "Haber kanallarında saatlerdir hiç ÅŸansı kalmamış milli takım konuÅŸuluyor. Gerçek demokrasi örneÄŸi olan CHP'deki önseçimle ilgili tık yok!"yorumunu paylaÅŸtı.

Kayıkçı rumuzlu kullanıcı ise Dündar'a "CHP'nin de hiç ÅŸansı kalmadığından olabilir mi UÄŸurcum?" cevabını vererek adeta kapak yaptı.

Her fırsatta ifade özgürlüÄŸünden dem vuran UÄŸur Dündar'ın sözkonusu yorumusilmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

www.yeniakit.com.tr

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.