Sosyal Medya

Güncel

Bakan Şimşek PKK ile mücadeledeki haracanan parayı açıkladı

Bakan Şimşek PKK ile mücadeledeki haracanan parayı açıkladı



Ma­li­ye Ba­ka­nı Meh­met Åžim­ÅŸek, PKK’­yı ulus­la­ra­ra­sı or­ga­ni­ze suç ör­güt­le­ri için­de say­dı. Meh­met Åžim­ÅŸek, bu ör­gü­tün te­rö­rü ne­de­niy­le Do­ÄŸu ve Gü­ney­do­ÄŸu Ana­do­lu eko­no­mi­si­nin ge­li­ÅŸe­me­di­ÄŸi­ni, is­te­ni­len dü­zey­de ya­tı­rım­la­rın çe­ki­le­me­di­ÄŸi­ni be­lirt­ti.

Åžim­ÅŸek, PKK te­rö­rüy­le mü­ca­de­le ne­de­niy­le Tür­ki­ye­’nin 1 tril­yon li­ra­ya ya­kın kay­na­ÄŸÄ±­nın da he­ba ol­du­ÄŸu­nu belirtti.

ÜLKE BÜTÇELERÄ°NÄ° AÅžTI

Ma­li­ye Ba­ka­nı Åžim­ÅŸek uyuÅŸ­tu­ru­cu mad­de, si­lah, or­gan ti­ca­re­ti gi­bi suç­lar­dan el­de edi­len ma­li gü­cün bir­çok ül­ke­nin mil­li ge­li­rin­in da­hi üze­ri­ne çık­tı­ÄŸÄ±­nı be­lir­tir­ken, ÅŸöy­le de­vam et­ti: “Fert­ler­den zi­ya­de sı­nı­rı aÅŸan suç­lar­la kar­ÅŸÄ± kar­ÅŸÄ±­ya­yız. Bu suç­lar­la sa­de­ce po­li­si­ye ted­bir­ler­le mü­ca­de­le et­mek yet­mi­yor, is­tih­ba­ra­tın da çok iyi kul­la­nıl­ma­sı ge­re­ki­yor.”

KARGOCULARA UYARI!
 
Åžim­ÅŸek, suç ge­lir­le­riy­le il­gi­li ola­rak fi­nans ku­rum­la­rı, kar­go ÅŸir­ket­le­ri ve se­ya­hat ÅŸir­ket­le­ri­nin yo­ÄŸun de­ne­ti­me ta­bi tu­tul­ma­sı ge­rek­ti­ÄŸi­ne iÅŸa­ret eder­ken bu ÅŸir­ket­le­re uya­rı­da bu­lun­du. 



KAYNAK: Ajanslar

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.