Sosyal Medya

Coğrafyamız

Komutan cephede

Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallı, Azerbaycan-Ermenistan cephesindeki mevzileri ziyaret etti, nöbet tutan askerlere moral verdi.



Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallı, sık sık Azeri askerlerin ÅŸehit haberlerinin geldiÄŸi Ermenistan-Azerbaycan cephe hattındaki askeri mevzileri ziyaret etti. Aksakallı, Savunma Bakanlığının davetlisi olarak geldiÄŸi Azerbaycan'ın baÅŸkenti Bakü'de üst düzey askeri yetkililerle gerçekleÅŸtirdiÄŸi temasların ardından cephe hattına gitti.

ÖN MEVZÄ°LERÄ° Ä°NCELEDÄ°

Aksakallı'ya, ziyaret ettiÄŸi askeri birlikte, ordunun savaÅŸ hazırlığı, askerlerin durumu ve son yıllarda orduda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verildi. Aksakallı, daha sonra Ermenistan-Azerbaycan cephe hattındaki ön mevzilere giderek burada nöbet tutan Azerbaycanlı askerleri ziyaret etti ve mevzilerde incelemelerde bulundu. Dürbünle Ermeni iÅŸgali altındaki bölgeleri izleyen Aksakallı'ya, cephe hattında yaÅŸanan geliÅŸmeler ve Ermeni tarafının yaptığı ateÅŸkes ihlalleri anlatıldı.

TÜRK ASKERÄ° YENÄ°LMEZ

Burada askerlere hitap eden Tümgeneral Aksakallı, 'Sizinle gurur duyuyorum. Hem sizin moralinizi hem de ordunuzun askeri araç ve gereçleriniçok iyi buldum. Türkiye her zaman Azerbaycan'ın yanındadır. Azerbaycan ve Türk askeri yenilmezdir" dedi.


 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.