Sosyal Medya

Dünya

Erdoğan Singapur'da askeri törenle karşılandı

Başbakan Erdoğan, resmi ziyarette bulunduğu Singapur'da, Başbakan Lee Hsien Long tarafından askeri törenle karşılandı.



BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan, resmi ziyarette bulunduÄŸu Singapur'da, BaÅŸbakan Lee Hsien Long tarafından askeri törenle karşılandı.

BaÅŸbakan ErdoÄŸan'ın ziyareti dolayısıyla Ä°stana CumhurbaÅŸkanlığı Sarayı önünde askeri tören düzenlendi. Ä°ki ülkenin milli marÅŸlarının çalınmasıyla baÅŸlayan törende, BaÅŸbakan ErdoÄŸan ve Singapur BaÅŸbakanı Lee Hsien Long, tören kıtasını selamladı.

Törene, BaÅŸbakan ErdoÄŸan'ın eÅŸi Emine ErdoÄŸan, BaÅŸbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Avrupa BirliÄŸi Bakanı Mevlüt ÇavuÅŸoÄŸlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gençlik ve Spor Bakanı Akif ÇaÄŸatay Kılıç, Milli Savunma Bakanı Ä°smet Yılmaz, UlaÅŸtırma Denizcilik ve HaberleÅŸme Bakanı Lütfi Elvan da katıldı.

BaÅŸbakan ErdoÄŸan, resmi karşılama töreninin ardından, CumhurbaÅŸkanı Yam ile bir araya geldi. GörüÅŸme, yaklaşık yarım saat sürdü.

BaÅŸbakan ErdoÄŸan, daha sonra Ä°stana CumhurbaÅŸkanlığı Sarayı'nda, Singapur BaÅŸbakanı Lee Hsien Long ile bir araya geldi. Gazetecilerin görüntü aldığı görüÅŸme, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

BaÅŸ baÅŸa görüÅŸmenin ardından, heyetlerarası görüÅŸmeye geçecek ErdoÄŸan ve mevkidaşı Long'un, ortak basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

 

AA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.