Sosyal Medya

YaÅŸam

'Başbakan da olaya müdahil oldu' dediler

Kaçırıldığı Suriye'den kurtarılan Milliyet gazetesi foto muhabiri Bünyamin Aygün, Başbakan Erdoğan'ın devreye girdiğini Suriye'de öğrendiğini söyledi.



Kaçırıldığı Suriye'den kurtarılan Milliyet gazetesi foto muhabiri Bünyamin Aygün, Türkiye'deki ilk gününde sakal tıraÅŸ olup arkadaÅŸlarıyla kahvaltı yaptı.

Aygün, dün gece geldiÄŸi Antakya'daki bir otelde Türkiye'deki ilk gecesini geçirdi. Hiç uyumadığı öÄŸrenilen Aygün, sakallarını kesti, kıyafetlerini deÄŸiÅŸtirdi ve terlik yerine ayakkabı giydi. Kaldığı otelde arkadaÅŸlarıyla kahvaltı yapan Aygün'ün keyifli olduÄŸu gözlendi.

Burada AA muhabirine açıklama yapan Aygün, ülkesinin topraklarında olmanın güzel bir duygu olduÄŸunu söyledi.

Kurtarılmasıyla ilgili BaÅŸbakan ErdoÄŸan'ın devreye girdiÄŸini Suriye'de öÄŸrendiÄŸini ifade eden Aygün, ÅŸöyle konuÅŸtu;

"Bana orada söylediler. BaÅŸbakan da senin olaya müdahil oldu dediler. DışiÅŸleri Bakanımıza çok teÅŸekkür ediyorum. Başından sonuna kadar bu olayı takip etmiÅŸ. Hatay ValiliÄŸinin, buraya gelip de meslek örgütlerinin, Türkiye Foto Muhabirleri DerneÄŸi, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve  meslektaÅŸlarımın dayanışmasını, yürüyüÅŸünü gördükten sonra internetten bu gece uyumamı beklemiyordunuz herhalde, hiç uyumadım. Türkiye'de olmak çok çok güzel bir duygu, çok mutluyum. Benim için birçok ÅŸey deÄŸiÅŸti belki de. HiçbirÅŸey bilmiyorum, ÅŸuan hala farkında deÄŸilim. Åžuanda ne yapıyorum, Türkiye'de miyim, kahvaltı mı yapıyorum? tam özümsemiÅŸ deÄŸilim."

Aygün, en çok Ä°stanbul'u ve özellikle de boÄŸazı özlediÄŸini kaydetti.

Bu arada, Hatay'dan sabah saatlerinde Ä°stanbul'a gitmesi planlanan Bünyamin Aygün, olumsuz hava koÅŸulları sonucu uçak seferinin iptal olması nedeniyle Adana Havaalanı'ndan Ä°stanbul'a gitmek üzere yola çıktı.

 

AA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.