Sosyal Medya

Güncel

Irak'ın kuzeyinde 1 asker şehit oldu

Pençe Yıldırım harekatında bir Mehmetçik şehit oldu. Teröristlerin döşediği mayına basan Piyade Uzman Çavuş Samet Şeker kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.



Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Pençe Yıldırım Harekatı kapsamında Irak'ın kuzeyinde el yapımı patlayıcıya basarak yaralanan bir askerin, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamayarak ÅŸehit olduÄŸu belirtildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boÄŸan bu olayda hayatını kaybeden aziz ÅŸehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize baÅŸsaÄŸlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

 

 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da ÅŸehit asker için baÅŸsaÄŸlığı mesajı yayımladı. Piyade Uzman ÇavuÅŸ Samet Åžeker için yayımlanan mesajda Bakan Akar, "Kahraman silah arkadaşımız 6 Haziran 2021 tarihinde ÅŸehit olmuÅŸtur. Kahraman ÅŸehidimize ÅŸahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize baÅŸsaÄŸlığı ve sabır dilerim." ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK: AA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.