Sosyal Medya

Güncel

Teröristbaşı Bayık'tan Kürtlere hakaret

Son dakika haberleri: Terör örgütü PKK elebaşılarından Cemil Bayık hainlere kabus olan harekâtın durdurulması için görüntülü mesaj yayınladı ve Kürtlerin kendilerine destek vermediğinden şikayet ederek onlara hakaret etti. İşte terör örgütünün kirli yüzünü ortaya koyan son dakika gelişmesi



Irak'taki terör kamplarına vurulan ağır darbelerle köÅŸeye sıkışan PKK elebaşılarından Cemil Bayık, harekâtın durdurulması için, saklandığı delikten görüntülü mesaj yayımladı.

 KÜRTLERE TERÖRE DESTEK VERMEDÄ°KLERÄ° Ä°ÇÄ°N HAKARET ETTÄ°

DoÄŸu ve GüneydoÄŸu'daki vatandaÅŸların kendilerine destek vermediÄŸini, sessiz kaldığını söyleyen teröristbaşı, "Kendine Kürt'üm, sosyalistim, devrimciyim diyenler neden hâlâ sessiz. Avrupa'da, Türkiye'de kimse kamuoyu oluÅŸturmuyor.

Operasyonlara karşı çıkmayanlar deÄŸil demokrat, Kürt bile olamaz. Bize destek olmayan, operasyonların durdurulması için gerekli tepkiyi göstermeyenleri affetmeyeceÄŸiz" dedi.

Bayık, PKK elebaşılarından Murat Karayılan'ın da bir süre önce destek çaÄŸrısında bulunduÄŸunu, ancak karşılık bulmadığını belirtti.

kaynak: Sabah

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.