Sosyal Medya

Güncel

Edirne'de 'torbacı' operasyonu! 8 kişi tutuklandı

Edirne'nin Keşan ilçesi ve İstanbul'da, polis ekiplerince 'torbacı' olarak adlandırılan sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 16 kişiden 1'i cezaevi firarisı 8 şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.



Edirne Emniyet MüdürlüÄŸü Narkotik Suçlarla Mücadele Åžube MüdürlüÄŸü ekipleri, 'torbacı' diye adlandırılan sokakta uyuÅŸturucu satanlara yönelik çalışma baÅŸlattı. Satıcıların kent merkezi, KeÅŸan ilçesi ve Ä°stanbul'da oldukları belirlendi. Özel hareket polislerinin de desteÄŸi ile belirlenen adreslere eÅŸ zamanlı düzenlenen operasyonlarda, yapılan aramalarda 9 kilogram sentetik uyuÅŸturucu, 16 bin uyuÅŸturucu hap, 500 gram eroin, uyuÅŸturucu ticaretinden elde edildiÄŸi deÄŸerlendirilen 150 bin TL ele geçirildi, 16 ÅŸüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.

Edirne Emniyet MüdürlüÄŸü'ndeki soruÅŸturmalarının ardından adliyeye sevk edilen ÅŸüpheliler, cezaevi firarisi Åž.K. ile E.D., Y.D., H.E., K.A., M.U., T.T. ve Y.U. tutuklanırken, diÄŸer ÅŸüpheliler adli kontrol ÅŸartıyla serbest bırakıldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.