Sosyal Medya

Güncel

CHP'li Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul'da seçimlerin yenilenmesi kararına ilişkin, 'YSK'nin kararını bekleyeceğim, resmi açıklamasını bekleyeceğim. Ondan sonra beni bekleyin. Bu akşam size geniş geniş fikirlerimi anlatacağım.' dedi.



Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye (Ä°BB) BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) Ä°stanbul'da seçimlerin yenilenmesi kararına iliÅŸkin, "YSK'nin kararını bekleyeceÄŸim, resmi açıklamasını bekleyeceÄŸim. Ondan sonra beni bekleyin. Bu akÅŸam size geniÅŸ geniÅŸ fikirlerimi anlatacağım." dedi.

Ä°mamoÄŸlu, Sultanbeyli'de iftar için bir ailenin evine misafir olduÄŸu sırada, sosyal medya hesaplarından YSK'nin kararını deÄŸerlendirdi.

Bazı duyumlar aldığını belirten Ä°mamoÄŸlu, "Bazı yayınlar yapıldı ama YSK'nin kararını bekleyeceÄŸim, resmi açıklamasını bekleyeceÄŸim. Ondan sonra beni bekleyin. Bu akÅŸam size geniÅŸ geniÅŸ fikirlerimi anlatacağım. Hiç endiÅŸeniz olmasın. Ben her anımı ÅŸehrin güzel insanlarıyla paylaÅŸacağıma en baÅŸta söz vermiÅŸtim. Onun için bu sofrada sizlerle selamlaÅŸma ihtiyacı hissettim. Ä°stanbul'un en güzel noktasında sizlere düÅŸüncelerimi anlatacağım. Her ÅŸey çok güzel olacak." deÄŸerlendirmelerinde bulundu.

VatandaÅŸlara umutlarını kaybetmeme tavsiyesinde bulunan Ä°mamoÄŸlu, "Birileri yanlış yapacak, eksik yapacak, hatalar yapacak, çok kötü iÅŸlere karışacak ama biz, hep beraber umudu taşıyacağız. Her ÅŸey çok güzel olacak." dedi

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.