Sosyal Medya

MHP’den İmamoğlu’na: Sakin sakin evinde oturup Zübük filmini seyret

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye 'Sürece katkıda bulunma' çağrısı yapan Ekrem İmamoğlu'na MHP Grup Başkanvekili Erhan Akçay, "Sakin sakin evinde otursun, Zübük filmini seyretsin" diye cevap verdi.



MHP Grup BaÅŸkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, 31 Mart yerel seçim sonuçları ve Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığı seçimine yönelik itirazları deÄŸerlendirdi. 
 
Resmi olmayan sonuçlara göre Ä°stanbul BüyükÅŸehir BaÅŸkanı olan Ekrem Ä°mamoÄŸlu, dün yaptığı basın toplantısında YSK'ya çaÄŸrıda bulunarak mazbatasını bir an önce vermesini istemiÅŸti. Ä°mamoÄŸlu, her seçimde hata olabileceÄŸini ancak ÅŸu andaki durumda sonucun deÄŸiÅŸtirmeyeceÄŸini ifade ederek MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli ve CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'a sürece katkıda bulunmaları için çaÄŸrıda bulunmuÅŸtu. 
 
'Sürece katkıda bulunma' çaÄŸrısı yapan CHP’nin Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu'na MHP Grup BaÅŸkanvekili Erhan Akçay'dan cevap geldi.
 
AK PARTÄ° BÄ°R KENARA ALIP BU OYLARI SAYMIYOR
Akçay, "Tartışması yapılan Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı kim olacak? O da 31 Mart'tan itibaren oyların sayılması, iptal edilen oyların tekrar gözden geçirilmesi, sayım tutanaklarının, birleÅŸtirme tutanaklarının tekrar incelenmesiyle ortaya çıkacak. Yani YSK veya ilçe seçim kurulları veya Ak Parti bir kenara alıp da bu oyları saymıyor, CHP'liler de olacak, bütün partililer de görecek. Åžimdi iptal edilmemesi gereken bir oy açık açık iptal edilmiÅŸse o görülmeyecek mi herkes görecek. O zaman onu yazacağız" dedi.
 
‘Ä°MAMOÄžLU SAKÄ°N SAKÄ°N EVÄ°NDE OTURSUN ZÜBÜK FÄ°LMÄ°NÄ° SEYRETSÄ°N'
MHP'li Erkan Akçay, CHP'nin Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı Ekrem Ä°mamoÄŸlu'na da "Ä°mamoÄŸlu sakin olsun, sabırlı olsun, bu süreçte saygılı olsun, itirazlara karşı hırçınlık göstermesin, sakin sakin evinde otursun ve televizyonun karşısında Kemal Sunal'ın Zübük filmini seyretsin, keyfine baksın, sonucu beklesin" diye çaÄŸrıda bulundu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.