Sosyal Medya

Kahreden haber: Sisi cuntası o küçük bebeğin babasını şehit etti

Mısır'da darbeci Sisi güçlerinin mahkum ettiği Ahmed Vahden'in bu sabah idam edildiği bildirildi. Vahden'in Mısır mahkemelerinde yargılandığı süreçte eşinin Vahden'e çocuklarının diş çıkardığını gösterdiği resim sosyal medyada yankı bulmuştu.



Mısır'da Sisi'nin meÅŸru CumhurbaÅŸkanı Muhammed Mursi'ye yönelik gerçekleÅŸtirdiÄŸi darbenin ardından baÅŸlayan zulüm dolu süreç devam ediyor. YaÅŸanan darbenin ardından birçok kiÅŸi Mısır zindanlarında esaret altında tutulurken mahkemenin verdiÄŸi kararlar neticesinde idamlar da gerçekleÅŸiyor.
 
Mısır'da darbeci Sisi'ye baÄŸlı mahkemenin verdiÄŸi karar neticesinde bugün yasa boÄŸan bir idam gerçekleÅŸti.
 
Mısır'da darbeci Sisi güçlerinin mahkum ettiÄŸi Ahmed Vahden'in bu sabah idam edildiÄŸi bildirildi. Vahden'in Mısır mahkemelerinde yargılandığı süreçte eÅŸinin Vahden'e çocuklarının diÅŸ çıkardığını gösterdiÄŸi resim sosyal medyada yankı bulmuÅŸtu.
 
Konuya iliÅŸkin olarak sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulunan AA Katar Temsilcisi Ahmed Yusuf, "Åžu FotoÄŸrafı hatırlayan var mı? Mahkeme salonunda bir anne çocuÄŸunu babasına göstermek için ve büyüyünce diÅŸleri çıktı el hareketleriyle gösteren... O baba bu sabah idam edildi" ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.