Sosyal Medya

Güncel

PKK'lı teröristler Almanya'da Türk baba kıza saldırdı! Teröriste kalkan, Türk'e kelepçe!

Almanya'nın başkenti Berlin'de, ellerinde terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın paçavralarıyla Alexander Meydanı'ndan Brandenburg Kapısı'na yürüyen yüz kişilik PKK yandaşı, bozkurt işareti yapan Türk aileye saldırıda bulundu. Saldırıya seyirci kalan Alman polisi ise PKK yandaşları yerine Türk baba ve kızı gözaltına aldı.



Almanya'nın baÅŸkenti Berlin'de terör örgütü PKK yandaÅŸları Türk aileye saldırdı. Ellerinde terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın paçavralarıyla Alexander Meydanı'ndan Brandenburg Kapısı'na yürüyen yüz kiÅŸilik PKK yandaşı, bozkurt iÅŸareti yapan Türk aileye saldırıda bulundu.
 
Kuzey Ren Vestfalya eyaletinden Berlin'e gezmeye geldiÄŸi öÄŸrenilen Türk aile, PKK'lıların CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan aleyhine slogan atmaları üzerine bozkurt iÅŸareti yaptı ve "Türkiye" diye bağırdı. Bunun üzerine PKK'lılar Türk aileye saldırıda bulundu.
 
Alman polisi PKK'lıları izledi, Türk aileyi yaka paça gözaltına aldı
 
Polisin terör örgütü elebaşı Öcalan'ın paçavralarının açılmasına tepki göstermemesi ve Türk aileden baba ile oÄŸlu ve kızını orantısız güç kullanarak gözaltına alması dikkati çekti. Saldırıda bulunan PKK'lıların da birkaçının gözaltına alınması sırasında onları polise müdahale eden diÄŸer PKK'lılar polislere küfretti ve Almanya devleti aleyhine sözler söyledi.
 
Paçavralarla yürüyüÅŸ yaptılar
 
PKK yandaÅŸları, Almanya'nın Düsseldorf kentinde de bir araya gelerek, ellerinde yine elebaşı Öcalan'ın resmedildiÄŸi paçavralarla yürüyüÅŸ yaptı. Örgüt yandaÅŸlarının yürüyüÅŸü sırasında Düsseldorf polisi geniÅŸ güvenlik önlemi aldı. Gösteri yapan terör örgütü yandaÅŸlarına çevrede yaÅŸayan bazı Türkler tepki gösterdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.