Sosyal Medya

Ekonomi

Uçak bileti alana UBER hediye

THY, yurtdışı şehirlerini ya da İstanbul'u içeren tüm uçuşlarında UBER yolculuğunu hediye veriyor. Online uçak bileti alanların e-posta adresine gelen promosyon koduyla UBER'den İstanbul'da 50 liralık yolculuk ücretsiz.



Türk Hava Yolları (THY) “Ayrıcalıklı uçuÅŸ deneyimi ÅŸimdi Uber hediyeli” adı altında Türkiye de dahil 70 ülkede kullanılabilecek bir kampanya düzenliyor. . “Yurtdışı ya da Ä°stanbul’u içeren tüm uçuÅŸlarımız, UBER yolculuÄŸunuz için 20 dolara kadar kazandırıyor” bilgisinin verildiÄŸi kampanyanın sadece THY tarafından gerçekleÅŸtirilen uçuÅŸlarda geçerli olduÄŸu belirtildi.
 
ALMANYA’DA 15 EURO ABD’DE 20 DOLAR Ä°NDÄ°RÄ°M
 
Gazete Habertürk'ün haberine göre THY kampanya ÅŸartlarını yerine getirenlere, Türkiye’de 50 TL, Almanya’da 15 Euro, ABD’de 20 dolar, BirleÅŸik Krallık’ta ise 10 Sterlin indirimli UBER promosyon kodu gönderiyor. Kampanyanın sadece THY online kanalları aracılığıyla satın alınan biletler için geçerli olduÄŸu duyurulurken kampanya kapsamında gönderilen promosyon kodunun, UBER’e ilk kez kayıt olan kullanıcılara 20 dolara kadar indirim saÄŸladığı da belirtildi.
 
31 MAYIS’A KADAR ALINAN BÄ°LETLERDE GEÇERLÄ°
 
Kampanya kapsamında gönderilen promosyon kodu, UBER’in hizmet verdiÄŸi tüm noktalarda geçerli. Biletleme ve seyahat dönemi 20 Haziran 2017- 31 Mayıs 2018 olan yolculara uygulanan kampanyada ülkelere göre indirim tutarları listesinden detaylı bilgiye ulaşılabiliyor. Promosyon kodu THY e-posta kampanya bildirimlerine izin vermiÅŸ kullanıcılara gönderiliyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.