Sosyal Medya

Güncel

Pendik'te kocasını öldüren kadın serbest

Pendik'te kocasını av tüfeği ile öldüren Betül Filiz serbest bırakıldı.



Edinilen bilgiye göre, Betül Filiz ile eÅŸi Sedat Filiz arasında dün akÅŸam saatlerinde tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Betül Filiz, evdeki av tüfeÄŸiyle kocasına ateÅŸ etti. Sedat Filiz olay yerinde hayatını kaybederken olayın ardından kadın üst komÅŸusuna çıkarak durumu anlattı. Olayın polise bildirilmesini istedi. Ä°hbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Betül Filiz'i gözaltına alırken olayda kullanılan av tüfeÄŸi de ele geçirildi. 

18-04/07/resimid_9332980.jpg

SÃœREKLÄ° KAVGA EDÄ°YORLARDI

BeÅŸ çocukları bulunan çiftin son dönemde sürekli kavga ettikleri iddia edilirken mahalle sakinlerinden Metin A, "KomÅŸumuz yukarı çıkarak anneme ’Ben kötü bir ÅŸey yaptım’ dedi ve dizlerinin üzerine çökerek aÄŸladı. Biz daha sonra alt kata indik, kapı açıktı. Hemen polise haber verdik. Polis ve ambulans geldiÄŸinde adam ölmüştü. Bir süredir kavga ediyorlardı" diye konuÅŸtu. 

Adliyeden tutuklanma talebi ile mahkemey sevk edilen Betül Filiz, suçun meşru müdafaa sınırları içinde ve taksirle öldürme kapsamında kalacağı gerekçesi ile serbest bırakıldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.