Sosyal Medya

Dünya

BAE Dışişleri Bakanı: Türkiye bizim için tehdit!

BAE Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed al Nahyan Türkiye karşıtı açıklamalarına bir yenisini ekledi. Daha önce Fahreddin Paşa'ya dil uzatan bakan, şimdi de Türkiye'nin tehdit unsuru olduğunu söyledi.



BirleÅŸik Arap Emirlikleri DışilÅŸeri bakanı Abdullah bin Zayed al Nahyan Türkiye karşıtı açıklamalarını sürdürüyor. Daha önce Medina müdafii Fahreddin PaÅŸa'yı Araplardan para ve deÄŸerli yazmalar çalmakla suçlayan bakan, bu sefer de Türkiye'nin bölge ülkeler için tehdit unsuru olduÄŸunu söyledi.

"TÜRKİYE ARAPLAR İÇİN TEHDİT"

Resmi temaslar için Mısır'a giden BAE DışiÅŸleri Bakanı Abdullah bin Zayed al Nahyan, Mısır DışiÅŸleri Bakanı ile görüşme gerçekleÅŸtirdi. Görüşmenin arından kameraların karşısına geçen Al Nahyan Türkiye'ye karşı olan çirkin tutumunu devame ettirdi.

Fahreddin Paşa konusundan sonra ilk kez Türkiye'yi diline dolayan Al Nahyan, bu sefer de Türkiye'nin Araplar için tehdit olduğunu belirtti.

DışiÅŸleri Bakanı; "Türkiye, Ä°ran ve Ä°srail Arap topraklarına karşı saldırgan tutumları nedeniyle bölge ve Araplar için tehlike arz ediyor" dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.