Sosyal Medya

Güncel

'Türk askeri kıyafetiyle sivil katliamı yapacaklar!..'

Diriliş Postası Ankara Temsilcisi Hasan Taşkın, PKK/YPG'nin Afrin'de 40. gününe giren Zeytin Dalı Harekatının başarısı gölgelemek ve operasyona karşı uluslararası kamuoyu oluşturmak amacıyla korkunç bir planı tezgahlamaya hazırlandığını ileri sürdü. "Türk askeri kıyafetiyle sivil katliamı yapacaklar!.." başlıklı yazısında Taşkın, kararın 27 Şubat sabahı alındığını iddia ediyor.



İşte Hasan Taşkın'ın herkesi sinsi planı bozmaya davet ettiği yazısı...

Türk askeri kıyafetiyle sivil katliamı yapacaklar!..

Terör örgütü PKK-YPG'nin işgal altında tuttuğu Afrin'e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı 40. gününe girdi. Kahraman Türk askerlerinin işgalden kurtardıkları her bölgede yerel halk sevinçle karşılıyor. Huzur ve güven duyuyor. Türk askeri ve Türk bayrağı sevgisi, işgalden kurtarılan bölge halklarında had safhada.

Bölgede barış ve huzur ortamını saÄŸlamak için operasyonlar düzenleyen Mehmetçik, Türkiye sınırındaki teröristleri etkisiz hale getirerek haritada hilal oluÅŸturdu. Dünya ise ‘Zeytin Dalı’ operasyonunu gıpta ile izliyor. ABD destekli terör örgütleri PKK-YPG, Türkiye’nin baÅŸlattığı ‘Zeytin Dalı’ harekâtı sonrası Allah’ın yardımı ile darmadağın olmaya devam ediyorlar.

DoÄŸrusu, “Pentagon’da neler oluyor? Yeni bir planları var mı? Yoksa silah ve para verdikleri terör gruplarının darmadağın olmalarını sadece izleyecekler mi?” diye merak ediyordum.

Dün sabah erken saatlerde, haberci güvercinim baktım penceremde ve camı tıklıyor. İnşallah merakımı giderir diyerek pencereyi açtım ve içeri aldım. Getirdiği bilgilere merakla baktım.

Tam da merak ettiğim konuların haberlerini getirdi bana. Bu bilgileri aldıkça şok oldum. Şeytanın bile aklına gelmez demeyeceğim, çünkü bunlar tam bir şeytan. Bu nedenle şeytanlardan böyle sinsi planlar beklenir.

“Peki gelen haberlerde yine hangi sinsi plan var?” diye merak etmiÅŸsinizdir. Anlatayım: Åžimdi Türk Askeri’nin ‘Zeytin Dalı’ operasyonunda ortaya koyduÄŸu baÅŸarının yanı sıra teröristlerin iÅŸgal ettiÄŸi topraklardan kan emicileri temizleyip o toprakları asil sahiplerine vermesi ile yerel halkın Türk askerine ve Türk bayrağına karşı saygısı ve sevgisi daha da arttı ya... Bu durumu hazmedemeyen ABD destekli terörist PYD’liler, Türk askerinin kullandığı Türk bayraklı parkası ve araçlarında göstermelik Türk bayrakları ile sivil katliamı yapacaklar. Bu katliamı da görüntüleyip dünyaya servis edecekler. Böylece Türkiye’nin bölgede sivil katliamı yaptığı algısını yaratacaklar.

Ama her ÅŸeyin hükmünü elinde bulunduran Allah (cc) hileleri bozar ve cezalandırır. “Hile yaptılar, Allah da onları cezalandırdı. Ve Allah, hile yapanların cezasını en iyi verendir.” (ÂLÄ° Ä°MRÂN-54)

Bu karar dün sabah alındı. Haberci kuşumuz da aynı sabah bana ulaştırdı. Şimdi tüm güvenlik güçlerimizi de böylece bilgilendirmiş olmakla beraber, hakkın, mazlumun ve haklının yanında duran herkesi bu sinsi planı bozmaya davet ediyorum.

Türkiye’nin sivil katliamı yaptığı yönünde kamuoyu oluÅŸturmak için yalan ve yanlış görüntülerle sosyal medyadan yaptıkları karalama kampanyalarından sonuç alamadılar.

19 Åžubat günkü yazımda ‘TuzaÄŸa Düşme’ baÅŸlığı ile yazdığım yazıda anlatmıştım. Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) terör yandaÅŸlarının sosyal medyadan yaydıkları yalanlarla kamuoyu oluÅŸturma çabalarını boÅŸa çıkardığını. ‘Zeytin Dalı’ harekatının bölge ve dünya kamuoyu tarafından doÄŸru bilinmesini saÄŸlamak amacıyla, tüm dünyada dezenformasyon içerikli paylaşımlarda kullanılan görsellerin gerçek yer ve zamanlarının ortaya koyan BYEGM’nin tespit ettiÄŸi 50’ye yakın olayların bazılarına deÄŸinmiÅŸtim. BYEGM’nin bu çalışmaları çok etkili oldu ve terör trollerinin amaçları kursaklarında kaldı. Bu çalışmayı yürüten Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Mehmet Akarca ve Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Okutan’ı kutlarım.

Bu yeni planları onların son çırpınışta olduÄŸunu gösteriyor. Allah’ın yardımı ÅŸeytanlarla mücadele eden kahraman MehmetçiÄŸimizin her daim yanında olsun. Allah onları her hileden ve iftiradan korusun.

Selam ve dua ile…

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.