Sosyal Medya

Güncel

TSK'dan bir ÅŸehit haberi daha! 2 askerimiz ÅŸehit oldu...

TSK, Zeytin Dalı Harekatı sırasında bugün 3 askerin şehit olduğunu, 5 askerin de yaralandığı belirtildi. Operasyonda 15 de teröristin öldürüldüğü belirtildi. TSK, saat 20.50'de yaptığı ikinci bir açıklama ile 2 askerin daha şehit olduğunu duyurdu. Açıkamada, operasyonda 4 askerin yaralandığı, 11 teröristin ise öldürüldüğü bilgisi de paylaşıldı.



TSK'dan şehitlerle ilgili yapılan açıklamaların ilki şöyle;

"Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 10 Åžubat 2018 tarihinde, Afrin’de devam eden operasyonlar esnasında 3 kahraman silah arkadaşımız ÅŸehit olmuÅŸ, 5 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.

Söz konusu operasyonlarda PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAÅž mensubu en az 15 teröristin etkisiz hale getirildiÄŸi tespit edilmiÅŸtir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boÄŸan bu olaylarda hayatını kaybeden aziz ÅŸehitlerimize Allah’tan rahmet, ÅŸehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine baÅŸsaÄŸlığı ve sabır, tedavileri için süratle tahliye edilen yaralılarımıza acil ÅŸifalar dileriz."

TSK'dan yapılan ikinci açıklamada ise 2 askerin daha şehit olduğunu bildirildi. İşte son açıklama;

"Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 10 Åžubat 2018 tarihinde, Afrin’de devam eden operasyonlar esnasında 2 kahraman silah arkadaşımız ÅŸehit olmuÅŸ, 4 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.

Söz konusu operasyonlarda PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAÅž mensubu en az 11 teröristin etkisiz hale getirildiÄŸi tespit edilmiÅŸtir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boÄŸan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz ÅŸehitlerimize Allah’tan rahmet, ÅŸehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine baÅŸsaÄŸlığı ve sabır, tedavileri için süratle tahliye edilen yaralılarımıza acil ÅŸifalar dileriz.'

Zeytin Dalı Harekatı'nın 22. gününde şehit haberleri düşen Atak helikopteri ile başlamıştı. Düşen helikopterde bulunan iki pilot şehit olmuştu. Son şehit haberleri ile birlikte bugün Afrin'de şehit verdiğimiz asker sayısı 7'ye yükseldi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.