Sosyal Medya

Güncel

Esenler'de kuyumcu soygununda çatışma anı kamerada

Esenler'de bir kuyumcu dükkanını soymak isteyen gaspçılar ile dükkan sahibi arasında çatışmada çıktı. Dükkan sahibinin silahla karşılık verdiği soygunculardan biri öldü, diğer soyguncu ve kuyumcu yaralandı. Hastaneye kaldırılan kuyumcu da hayatını kaybetti. Ölü sayısı 2'ye yükseldi.



Esenler'de bulunan kuyumcu dükkanına saat 11.00 sıralarında gelen çarÅŸaf giymiÅŸ silahlı 3 kiÅŸi, soygun yapmak istedi. Kuyumcunun Eyüp Sedat Koçer'in silahını çekmesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada soygunculardan biri öldü. Kuyumcu ile bir soyguncu da yaralandı. DiÄŸer soyguncu ise kaçtı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. 

17-12/29/e1.jpg

KUYUMCU HASTANEDE ÖLDÜ

Tedavi altına alınan Eyüp Sedat Koçer de tüm çabalara raÄŸmen kurtarılamadı. Ölü sayısı 2'ye yükseldi. 

 Ã‡AY İÇMÄ°ÅžLER

Soyguncuların olaydan yaklaşık yarım saat önce de bir kahvehaneye gelerek çay alıp ayrıldıkları çevredeki güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerdeki soygunculardan bereli olanı öldü. Diğeri ise polis tarafından yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

 

 
 
 
 

 

YAŞANANLAR AMATÖR KAMERADA

Soygunun hemen ardından yaÅŸananları bir amatör kamera kaydetti. Silah seslerinin de duyulduÄŸu görüntülerde yerde bir yaralının olduÄŸu görülüyor. Yaralı soyguncuya çevredekiler levye atarken kuyumcu dükkanından silah sesleri yükseliyor.  Silah seslerinin susmasıyla kuyumcu dükkanına acil ambulans çaÄŸrılıyor. Bu sırada yol ortasındaki yaralı soyguncunun yanına giden çevredekiler tekme atarak tepki gösteriyor. 

17-12/29/resimid_8603730.jpg

17-12/29/resimid_8603729.jpg

17-12/29/resimid_8603512.jpg

Ä°STANBUL/AA/DHA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.