Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan'dan NATO çıkışı: Hedef ben değilim Türkiye

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Bayburt İl Kongresi'nde konuşuyor. Erdoğan, "2019 yaklaştıkça Türkiye'ye çelme takmak isteyenlerin operasyonu artacaktır" dedi. Erdoğan NATO'daki 'hedef skandalı'yla ilgili de "Açıklamaları olumlu buluyorum. Artık çok net ortaya çıktı. Mesele şahıs meselesi, parti meselesi değildir Hedef Türkiye'dir, Türk milletidir. Biz her şeye hazırlıklıyız" diye konuştu.



NATO tatbikatındaki 'hedef skandalı'yla ilgili dün 'hata deÄŸil, alçaklık' çıkışı yapan CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, AK Parti Bayburt Ä°l Kongresi'ndeki konuÅŸmasında da eleÅŸtirilerini sürdürdü. Ä°ÅŸte ErdoÄŸan'ın konuÅŸmasından satır baÅŸları: 

Bayburt'a yakışır 2 kapalı spor salonumuz olacak Bayburt, bizi çok seviyor, biz de Bayburt'u en az onlar kadar seviyoruz. Buradan bütün beldelerindeki, mahallelerindeki kardeÅŸlerime sevgilerimi yolluyorum. Bayburt, 2. Plevne Savunması olarak tarihe geçen destansı mücadelenin ÅŸehridir. Dün olduÄŸu gibi bugün de Bayburtlu kardeÅŸlerim Türkiye'nin mücadelesine en güçlü desteÄŸi veriyor. Tüm kritik süreçlerde Bayburt'u daima yanımızda gördük. 

BUGÜNKÜ KONGRE 2019'UN HAZIRLIK KONGRESİDİR

Türkiye istikrarsızlıkların tarihe karıştığı yepyeni bir döneme girmiÅŸtir. Bu yolda önce bizi 2023 hedeflerimizle buluÅŸturacak ardından da 2053 ve 2071 vizyonumuza taşıyacaktır. 2019 yılında yapılacak seçimler Türkiye'nin istiklal ve istikbal mücadelesinin en kritik dönüm noktasıdır. Ben size inanıyorum. Siz inanıyor musunuz? Bu anlayış ile 2019 hazırlıklarımıza ÅŸimdiden baÅŸlamış bulunuyoruz. Bugünkü kongre 2019 seçimlerinin hazırlık kongresidir. Önümüzdeki sürecin adı deÄŸiÅŸim ve yenilenmedir. Yerel saÄŸlam basarak yolumuza devam ediyoruz. 

ASLA RIZA GÖSTERMEYİZ

Åžubat sonuna kadar inÅŸallah bütün kongrelerimizi bitireceÄŸiz. Bizi 2019 seçimlerine taşıyacak kadroları da oluÅŸturuyoruz. Siyaset bir bayrak yarışıdır. Millete hizmet etme yarışıdır. Biz, bu milletin efendisi deÄŸiliz. Biz bu milletin hizmetkarıyız. Bizi diÄŸerlerinden ayıran budur. AK Parti, bir davadır. Bir dava hareketidir. Åžahsım dahil herkes bu davada sadece birer nefer konumundadır. Zaten nefer olmayı hazmedebiliyorsak zafer yakındır. Makamlar gelip geçicidir. Milletimize ve vatanımıza hizmet için birer araçtır makamlar. Kimsenin bu unvanları, bu makamları amaç haline getirmesine bizler asla rıza göstermeyiz. Bizler oturduÄŸu koltuklardan güç alan hayata sadece bu pencerelerden bakan insanlar olamayız. 

BİRİLERİNİN UYKUSU KAÇIYOR

Biz deÄŸiÅŸim dedikçe adeta birilerinin uykusu kaçıyor. Genel baÅŸkan deÄŸiÅŸikliÄŸini dahi kasetle yapabilenler, AK Parti'nin bütün bu süreçleri ÅŸeffaf yürütmesinden rahatsızlık duyuyorlar.Tüm seçimleri kaybetmiÅŸ zat, AK Parti'ye dil uzatma hadsizliÄŸi gösteriyor. Åžark kurnazı bu çevrelere diyoruz ki, siz dönüp önce kendinize bir bakın. Demokrasi karneleri o kadar kötü ki, bunların piÅŸkinliÄŸini biz de hayretle takip ediyoruz. Bunların ikiyüzlülüğüne daha fazla tahammül göstermeyeceÄŸiz. Gazete köşelerini tutmuÅŸ, televizyon ekranların ipotek koymuÅŸ  bir avuç millet düşmanının milletimizin ortak deÄŸerlerini sömürmesine sessiz kalmayacağız. 

CUMHURÄ°YET DEÄžERLERÄ°NDEN ASLA GERÄ° ADIM ATMAYIZ

Bayburtlu kardeÅŸlerimizin dediÄŸi gibi; kurt gitti yazıya, meydan kaldı cıngıllı tazıya. Bunların da sesleri sadece meydanı boÅŸ zannettiklerinde çıkıyor. Meydanı boÅŸ bırakmayacağız. Bu ruhu faÅŸirt, beslenme kaynağı komünist, söylemi popülist çevreye sesleniyorum. Demokrasi düşmanlığı, ezan bayrak düşmanlığı yaptığınız günler artık sona ermiÅŸtir. Pensiilvanya'daki ÅŸarlatan gibi ihanet devriniz kapanmıştır. Türkiye, 1400 yıllık medeniyet deÄŸerlerinden, ne 2000 yıllık deÄŸerlerinden, 94 yıllık cumhuriyet deÄŸerlerinden asla geri adım atmayacaktır. 

SORUN ERDOĞAN DEĞİL

Bizim derdimiz baÅŸka diyorsanız o da birilerinin bileceÄŸi iÅŸtir. Biz kendi yolumuzdan dönmeyeceÄŸiz. Ãœlkemizi, saplantılarınızın oyuncağı haline getirmenize göz yummayacağız. 2019 yaklaÅŸtıkça çelme takmak isteyenlerin operasyonları da artacaktır. Birkaç gündür yaÅŸadıklarımız gerçeÄŸi görmek isteyenler için yeterlidir. GeçtiÄŸimiz aylarda Avrupa ülkeleri baÅŸkentlerinin birinde alnımıza silah dayanmış posterlerle gösteriler yaÅŸanmıştır. Åžahsımız öldürene araba vermeyi vaadeden densizler ortaya çıkmıştı. Bütün bunlar olurken bazıları sanıyordu ki sorun Tayyip ErdoÄŸan'dır. Sorun AK Parti'dir. AK Parti bunların planlarını, oyunlarını bozdu. 

TÜRKİYE 3 KAT BÜYÜDÜ

AK Parti Türkiye'yi 3 kat büyüttü. Bunu hazmedemiyorlar. 23.5 milyar dolar IMF'ye borcu olan Türkiye vardı. Sene 2013, artık IMF'ye borcu olan Türkiye yok. IMF bizden borç istedi. 5 milyar dolar, o zaman sordu bana, ekonomiden sorumlu olan baÅŸbakan yardımcısı arkadaşım, dedi "Verelim mi?", "Verin" dedim. ra onlar vazgeçtiler. Biz 135 milyar doları da aÅŸacağız, ilk hedef 150 milyar dolar. Maliye Bakanınıza söyleyin çok çalışsın. Dedik Bayburt'tan alalım, eli bereketlidir. Ä°nÅŸallah bereketli olacak. 

NATO SKANDALI

NATO tatbikatında Atatürk'ü ve ÅŸahsımı hedef tahtasına yerleÅŸtirdiler. Skandala imza attılar. Ä°ÅŸin içine Atatürk de dahil edince meselenin gerçek yüzünü anlamış olduklarını ümit ediyorum. Açıklamaları olumlu buluyorum. Artık çok net ortaya çıktı. Mesele ÅŸahıs meselesi, parti meselesi deÄŸildir Hedef Türkiye'dir, Türk milletidir. Biz her ÅŸeye hazırlıklıyız. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.