Sosyal Medya

Güncel

Siyonistlerin engellemesine raÄŸmen!

İsrail’in engellemelerine rağmen Filistinliler, Ramazan ayının üçüncü cuma namazını Mescid-i Aksa’da kıldı.



Terörist Ä°srail güçleri, güvenlik tedbirlerini artırarak, Cuma namazı kılmak için Mescidi Aksa’ya ulaÅŸmak isteyen Filistinli gençlerin sert yöntemlerle engelledi.
 
Filistinli gençlerin Kalandiya kontrol noktasında durdurarak Mescidi Aksa’ya gitmelerinin engellenmesi üzerine yumruklaÅŸmalar olduÄŸu kaydedildi. Ä°srail sınır muhafızları Eski Kudüs’e giden yolları kapatarak 40 yaşın altında ve 12 yaşın üstündeki Filistinli gençlerin Mescide Aksa’ya gidiÅŸlerini engelledi. Filistinli onlarca genç kontrol noktalarından Mescidi Aksa’ya gitmeleri engellenince terörist Ä°srail’in inÅŸa ettiÄŸi yüksek duvarları aÅŸmaya çalıştı.
 

FİLİSTİNLİLER TERÖRİST DEĞİLDİR!

Öte yandan Kudüs Müftüsü Åžeyh Muhammed Ahmed Hüseyin, Filistinlilerin hiçbir zaman teröre ve teröristlere bulaÅŸmadığını belirtti. Fas Kralı 6. Muhammed’in davetlisi olarak baÅŸkent Rabat’ta bulunan Åžeyh Hüseyin, “Filistinliler hiçbir zaman teröre ve teröristlere bulaÅŸmadı. Filistin adına terör elbisesini kuÅŸanan her kim varsa yanlış yoldadır ve dalalettedir” dedi. Åžeyh Hüseyin, ÅŸunları kaydetti: “Müslüman ve Arap kardeÅŸlerim, Kudüs size sesleniyor, bu çaÄŸrıya kulak verin çünkü ÅŸu an zor zamanlardan geçiyor. Saldırılar Mescid-i Aksa’ya kadar ulaÅŸtı, Ä°sraillilerin Mescid-i Aksa’yı zaman ve mekân olarak bölme planları yaptığı apaçık ortada, ama bu gerçekleÅŸmeyecek çünkü Filistinliler buna izin vermeyecek.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.