Sosyal Medya

Yerel

'Testere' oyunu bağımlısı genç dehşet saçtı: Arkadaşını öldürdü, kendini yaraladı

Rize'nin Pazar İlçesi'nde, lisede ders sırasında arkadaşı tarafından boynundan bıçaklanarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 16 yaşındaki Emir Taş, son yolculuğuna uğurlandı. Olayın faili B.K'nın paylaşımları ise kan dondurdu.



Rize'nin Pazar ilçesinde Fen Lisesi'nde yaşanan dehşet herkesi şoke etti... 16 yaşındaki lise 1 öğrencisi, arkadaşı Emir Taş'ı boynundan bıçakladı, ardından kendini ağır şekilde yaraladı. Emir Taş kurtarılamadı. B.K. tedavi altında. B.K.'nın bir gün önce sosyal medyadan 'Yarın okulda sınavlar iptal olacak' diye yazdığı ortaya çıktı. 16 yaşındaki öğrencinin korku filmi serisi Testere'nin ve 'testere' oyununun bağımlısı olduğu belirtiliyor.

Emir Taş için bugün öğleyin Sahil Camii'nde cenaze namazı kılındı. Oğulları için gözyaşı döken Selma ve Cihan Taş çifti, hayatını kaybeden tek çocukları için taziyeleri kabul etti. Cenazeye Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Rize Milli eğitim Müdür Vekili Mustafa Kalender ile Emir Taş'ın okul arkadaşları, öğretmenleri ve vatandaşlar katıldı. Cenazede Emir'in arkadaşları ve ailesi gözyaşlarına boğuldu.

SABAH SAAT 05.35'DE PAYLAÅžIMI ÅžOKE ETTÄ°

Bu arada, olayla ilgili ilginç ayrıntılar da ortaya çıktı. Olayı gerçekleÅŸtiren B.K.'nın, okul arkadaÅŸları arasında oluÅŸturulan sohbet grubuna olaydan bir gün önce, 'BoÅŸa ümitlenmeyin sınav olmayacak, ertelenecek' yazdığı görüldü. ArkadaÅŸlarının ısrarlı sorularını yanıtsız bırakan B.K.'nın sohbet sırasında, 'Ben gelecekten geliyorum' cevabı vermesi dikkati çekti. Olay günü Sabah saat 05.35'de, 'Kandan etkilenen korkan var mı?' paylaşımı yapan B.K.'nın 07.16'da geldiÄŸi okulun fotoÄŸrafını çekerek grupta paylaÅŸtığı belirlendi. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.