Sosyal Medya

Güncel

Dün Kemalistler bugün Siyonistler!

Kemalistler ile Siyonistler’in fikirdaşlığı, İsrail tarafından Kudüs’te uygulanmak istenen ezan yasağı ile bir kez daha tescillendi. Müslüman ve Musevi kanaat önderleri, “Milletimizi de kendi köklerinden koparmak isteyenler yıllar boyunca ezanımızın aslını değiştirerek zorla okuttu. 15 Temmuz akşamı da ezan okuyan müezzinlere saldıran Kemalistlerin, Kudüs’te ezanı yasaklamak isteyenlerden pek bir farkı yoktur” dediler.



Ä°ÅŸgal ettiÄŸi Filistin topraklarında her gün onlarca Müslümanı katleden siyonist Ä°srail’in, ÅŸimdi de ezanı yasaklamaya çalışması, Müslüman Anadolu milletini köklerinden uzaklaÅŸtırmak için ezanı aslından okutmayı yasaklayan CHP’nin zulüm dolu uygulamalarını ve 15 Temmuz akÅŸamı sela okuyarak milleti mücadeleye çağıran müezzinlere saldıran Siyonist zihniyetin temsilcilerini hatırlattı.

CHP’NÄ°N EZAN YASAÄžINI AKILLARA GETÄ°RDÄ°

KurulduÄŸu günden bugüne kadar, dünyanın başına bela olan siyonist zihniyetlilerin yönettiÄŸi Ä°srail, ÅŸimdi de Müslümanlar için Kâbe’den sonra en kutsal mekân olan Kudüs’te Ezan-ı Muhammediye’nin sesini kısmak istiyor. Hak ve hakikat düşmanlarının, Müslümanlara saldırmak istediÄŸinde ilk olarak saldırdığı mukeddesatımızın ezan olması; akıllara CHP’nin, ezanı zorla Türkçe olarak okutmaya çalıştığı yılları getirdi. Ezanımızın Siyonist Ä°srail tarafından Kudüs’te yasaklanmaya çalışılması, Kemalizm’in ezan düşmanlığının köklerini bir kez daha ortaya koydu.

KEMALİSTLER İLE SİYONİSTLER EZAN DÜŞMANLIĞINDA MÜŞTEREK

15 Temmuz akÅŸamı FETÖ’cü hainler tarafından giriÅŸilen darbe teÅŸebbüsü esnasında, milletimizi darbeci hainlere karşı direnmek için sela okuyan müezzinlerimize de saldıranların, gerekçe olarak ezan sesinden duydukları rahatsızlık olarak belirtmeleri, malum zihniyetin, Siyonistlerden hiçbir farklarının olmadığının yegâne göstergesi oldu. Her türlü müziÄŸin sözde eÄŸlence adına gece sabahlara kadar çalınmasını medeniyetin bir gereÄŸi sayan sözde ilerici zihniyetin ezan sesini, “gürültü kirliliÄŸi” diye lanse edip, sadece camilerin içine hapsetmeye çalışması ve insanlığın ilahi nidadan nasiplenmeye çalışmasını engellemesi, isimlerin farklı da olsa söz konusu Ä°slam düşmanlığı olunca, fiiliyatın tıpa tıp benzerlik gösterdiÄŸini bütün Müslümanların anlamasına vesile oldu.

KEMALÄ°STLER DE BENZER BÄ°R YASAÄžI UYGULAMAYA KOYMUÅžTU

Konu ile ilgili görüş bildiren Ä°mkan-Der BaÅŸkanı Murat Özer, ezan sesinin bir özgürlük çaÄŸrısı olduÄŸunu belirterek, “Bir zamanlar Kemalistlerde Türkiye’de aynı ÅŸeyi yapmaya kalkıştılar. Lakin çok uzun sürmedi. 15 Temmuz akÅŸamı minarelerden selalar ve ezanlar okundu. Malum zihniyet buna tahammül edemedi. Ezan bizim için özgürlük ve tevhidi mücadelemizin sembolüdür. Kemalist zihniyetle, Siyonist zihniyet birbirinin aynıdır. Bunların tahammül edemedikleri ÅŸey hakikatin sesidir. Bunu kabullenemiyorlar” dedi. Amerika ve Avrupa’nın, birçok ülkesinde ezanın yasak olduÄŸunu hatırlatan Özer, “Bu onların anlayışlarının tezahürü. Ezan sesi gerçekte bir özgürlük ve adalet çaÄŸrısı olduÄŸu için bunlar o seslerden rahatsız olması da gayet doÄŸal” ifadelerini kullandı.

15 TEMMUZ AKÅžAMI MÃœEZZÄ°NLERE SALDIRANLARI UNUTMAMAK LAZIM

Kenan Alpay ise, “15 Temmuz akÅŸamı ezan ve selaları susturmak isteyen bir takım kemalistler, darbeciler; müezzinlere saldırdılar onları darbettiler, camileri tahrip ettiler. Ezandan rahatsız olma ruh hastalığı maalesef sadece Siyonistlere has bir tutum deÄŸil” dedi. Kudüs’ün ilk kıblemiz olduÄŸunu kaydeden Alpay, “Müslümanlar için önemli bir merkez. Gerekçe olarak da gürültü kirliliÄŸi gösteriliyor. Çok tanıdık bir bahane. Ezana iliÅŸkin tasarruflarının, ezanın TürkçeleÅŸtirme cabasıyla benzer bir görüntü arzettiÄŸi görülüyor. Kemalizm dün aynı iÅŸi üstlenmiÅŸti. Bugün de Kemalistlerin kadim dostları Siyonistler aynı görevi üstleniyor” ifadelerini kullandı.

HARUN SEKMEN

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.