Sosyal Medya

Güncel

MHP Lideri Bahçeli'den Başika açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Irak’ın, topraklarında terör örgütleri cirit atıp birçok ülkenin askeri varlığı konuşlanmışken Türkiye’ye işgalci muamelesi yapması tek kelimeyle hezeyan ve akıl tutulmasıdır" dedi.



MHP Genel Başkanı Bahçeli, teşkilatlara gönderdiği genelgede kongre takviminin yarından itibaren işlemeye başlayacağını belirterek, "Kongrelerimizde FETÖ ve diğer suç örgütleriyle herhangi bir irtibatı, iltisakı ve illiyet bağı tespit edilenler kesinlikle ayıklanacak, partimizle ilişikleri kesilecektir." ifadelerini kullandı.

"IRAK'IN TUTUMU, HEZEYAN VE AKIL TUTULMASIDIR"

"TSK’nın Irak’ın Başika kampında bulunması meşru olduğu kadar ülke ve bölge güvenliği açısından da zorunluluktur. Komşu ülke Irak’ın, topraklarında terör örgütleri cirit atıp birçok ülkenin askeri varlığı konuşlanmışken Türkiye’ye işgalci muamelesi yapması, BM Güvenlik Konseyi’ne müracaatta bulunması tek kelimeyle hezeyan ve akıl tutulmasıdır."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.

Tasarım ve Kodlama BEYRİBEY BİLİŞİM