Sosyal Medya

Güncel

Başbakan Kılıçdaroğlu'nun siyaset anlayışını iki kelimeyle özetledi

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun hükümete yönelik eleştirilerine cevap verdi. Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu'nun siyaset anlayışını iki kelimeyle özetledi: 'Memnun olmuyor'



Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı Danışma ve Dayanışma Toplantısı'nda ve sonrasında önemli açıklamalar yaptı.

CHP lideri Kemal KılıçdaroÄŸlu'nun “AK Parti iktidarları döneminde Türkiye'ye istikrar gelmediÄŸi" yönündeki eleÅŸtirisini deÄŸerlendiren Yıldırım, “AK Parti 14 yıldır tek başına iktidar. Sayın KılıçdaroÄŸlu istikrardan neyi kastediyor bilmiyorum ama istikrar 14 yıldır devam ediyor" dedi.

"Memnun olmuyor"

Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerini değerlendiren Başbakan, şunları söyledi:

Sayın Kılıçdaroğlu bir şeye karar versin. Suriye ile yaşanan sorunlar ortada. İsrail ile Türkiye sorun yaşadı, Mavi Marmara'dan dolayı. Aynı şekilde uçak düşürülmesi olayından dolayı da Rusya'yla sorun yaşadık. Sayın Kılıçdaroğlu aramız bozulunca, açılınca 'Herkesle düşmanız' diyor, orada da eleştiriyor.

İlişkiler düzelip, mutabık kalıp işleri yoluna koyduğumuz zaman yine memnun olmuyor. Nasıl yapacağız? İkisini de eleştiriyorsunuz.

'Efendim niye İsrail'le? Niye anlaştınız Rusya'yla?' Anlaşmayınca da 'Herkesle düşmansınız ne yapacağız?' diye söylüyor. İkisinden biri doğru. Doğru olan şu; milletimize biz bir şey söyledik, 'Dostlukları artıracağız, düşmanlıkları azaltacağız, hem içeride hem dışarıda.' Bunun da gereğini yapıyoruz.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.