Sosyal Medya

Güncel

Cumhurbaşkanı'na hakaret ettiği iddiasıyla eşinden boşandı

İzmir’in Torbalı ilçesinde, televizyonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çıkınca eşi G.D.'nin Cumhurbaşkanı'na devamlı küfür ve hakaret ettiği iddiasıyla eşi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunan Ali D., eşinden tek celsede boşandı. Ali D., “Cumhurbaşkanımıza hakaret eden bir kişinin bana eş olamayacağını düşündüm. Bu evliliği fazla sürdürmeye gerek yoktu’’ dedi.



Torbalı ilçesinde ÅŸehir içi TIR ÅŸoförlüğü yapan Ali D. (40), yaklaşık 3 yıl önce ikinci evliliÄŸini yaparak bir giyim firmasında ekip liderliÄŸi yapan G.D. (38) ile hayatını birleÅŸtirdi. Ä°ddiaya göre, evde akÅŸam televizyon izlerken CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan televizyona çıkınca G.D., CumhurbaÅŸkanı’na küfür ve hakaret etti. EÅŸinin CumhurbaÅŸkanına hakaret etmesini istemeyen Ali D., eÅŸini sürekli uyarıyordu. Bütün uyarılara raÄŸmen G.D., küfür ve hakaretlere devam edince Ali D., CumhurbaÅŸkanına hakaret eden eÅŸini ses kaydına alıp savcılığa suç duyurusunda bulundu.

 

"Cumhurbaşkanımıza hakaret eden biriyle yaşayamazdım"

Bu olaydan sonra boÅŸanma davası açtı. Bugün Ä°zmir 10. Aile Mahkemesinde görülen davada, eÅŸler anlaÅŸmalı olarak tek celsede boÅŸandı. BoÅŸanma sonrası Ä°hlas Haber Ajansına konuÅŸan Ali D., “Ben anlaÅŸmalı olarak boÅŸanmak istedim. Bir an evvel bitsin istiyordum evliliÄŸimizin. CumhurbaÅŸkanımıza hakaret eden bir kiÅŸinin bana eÅŸ olamayacağını düşündüm. Bu evliliÄŸi fazla sürdürmeye gerek yoktu’’ dedi.

Hakareti ses kaydına almıştı

Hakaret olayının nasıl gerçekleÅŸtiÄŸini anlatan Ali D., ÅŸunları söyledi: "Evde haberleri izlediÄŸimiz esnada devamlı CumhurbaÅŸkanımıza aÄŸza alınmayacak ağır hakaretlerde bulunuyordu. Ben devamlı kendisini uyardım, CumhurbaÅŸkanımıza hakaret etme diye. Küfürleri tekrarlayınca en sonunda dayanamayıp eÅŸime, ‘Senin hakaretlerini ses kaydına alırım, ÅŸikayette bulunurum’ dedim. O bana ses kaydını aç hakaretleri yapayım’ dedi. Bende ses kaydını açtım eÅŸim hem bana hem de CumhurbaÅŸkanımıza hakaret etti. CumhurbaÅŸkanımıza ve bana ettiÄŸi hakaretler nedeniyle benim savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı bildiÄŸi için benden önce davranıp bana boÅŸanma davası açtı. Eski eÅŸime geçen AÄŸustos ayında evi kendisinin üzerine yapmıştım. Bu devirden sonra huy ve hareketleri deÄŸiÅŸmiÅŸti.’’

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.