Sosyal Medya

Güncel

Bozdağ: Muhaliflik değil hamakatlık

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 'Ülkesinin Cumhurbaşkanı başka ülkelerde itibar görüyor diye rahatsız olmak, muhaliflikle izah edilemez ancak hamakatlıkla izah edilebilir.' açıklamasında bulundu.



Bozdağ, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, adları ve eylemleri ne olursa olsun bütün terör örgütlerinin lanetli olduğunu ve lanetlenmesi gerektiğini ifade etti.

Terörle mücadeleye dikkati çeken Bozdağ, "Adlarına, hedeflerine ya da eylemlerine göre terör örgütleri arasında ayrım yapmak, teröre prim vermektir ve teröre manevi destek çıkmaktır. Adları, hedefleri ve eylemleri ne olursa olsun bütün terör örgütleri, insanlığa düşmandır ve insanlığa karşı suç işleyen vahşi örgütlenmelerdir. Tarih boyu terörle elde edilmiş hiçbir başarı olmadığı gibi hedeflerine ulaşmış hiçbir terör örgütü de yoktur. Bundan sonra da olmayacaktır. Türkiye'de eylem yapan terör örgütleri ve onların destekçileri, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir hedefine ulaşamayacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Paylaşımında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Barack Obama ile yaptığı görüşmeye de değinen Bozdağ, şunları kaydetti:

"Dün ülkemize Abdülhamid Han bahanesiyle saldıranlar, sözleri ve kullandıkları yöntemleri ile bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yapılanlar aynı. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan, ABD Başkanı Sayın Obama ile görüştü diye üzüntüden kahrolanlar var. Görüşme, içlerine oturmuş, acıları büyük. Ülkesinin Cumhurbaşkanı başka ülkelerde itibar görüyor diye rahatsız olmak, muhaliflikle izah edilemez ancak hamakatlıkla izah edilebilir."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.